Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Preporaka za nekoj majstor vo skopje sto poprava alanseri i ako moze lokacija ili telefon... ? Bendiksot e vo red ima problem so elektromotorot ...Fala
Цитат: darko mk5 на 18 Септември 2017, 11:30:49 amЦитат: Leon-cist на 18 Септември 2017, 10:46:23 amзнам дека некој член од тука сменил заден дифузер заедно со лонецот на голф 5-ка, и добил гт изглед.....прелистувам насекаде но не можам да ја најдам таа хирушка интервенција.....а баш би ме заинтересирал процедурата околу средувањето на лонецот@Leon-cist Jas!. Sreduvanje na lonecot nemase nikakva, osven sto morase da se stavi reducir od f50 na f65 bidejkji lonecot e od scirocco. Zadniot difuzer e kupen od porsche i edinstveno nesto sto ne se poklapa se zadnite kalnici (ima mala lufta poradi razlicniot oblik). Sliki ima kaj mene u temata, ama oskudno... ako te interesira podetalno kje ti objasnam Аха, значи се работело за твојата кола...мајсторо лонецот професионално и милиметарски го наместил во самиот дифузер...а па самиот дифузер така ли стои? не треба да е на иста вертикална линија со самиот браник?
Цитат: Leon-cist на 18 Септември 2017, 10:46:23 amзнам дека некој член од тука сменил заден дифузер заедно со лонецот на голф 5-ка, и добил гт изглед.....прелистувам насекаде но не можам да ја најдам таа хирушка интервенција.....а баш би ме заинтересирал процедурата околу средувањето на лонецот@Leon-cist Jas!. Sreduvanje na lonecot nemase nikakva, osven sto morase da se stavi reducir od f50 na f65 bidejkji lonecot e od scirocco. Zadniot difuzer e kupen od porsche i edinstveno nesto sto ne se poklapa se zadnite kalnici (ima mala lufta poradi razlicniot oblik). Sliki ima kaj mene u temata, ama oskudno... ako te interesira podetalno kje ti objasnam
знам дека некој член од тука сменил заден дифузер заедно со лонецот на голф 5-ка, и добил гт изглед.....прелистувам насекаде но не можам да ја најдам таа хирушка интервенција.....а баш би ме заинтересирал процедурата околу средувањето на лонецот
Како можам да направам update на MMI 3G навигација на Audi A6? Еве го моменталниот firmware и мапи.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Квичење на плочките при возење до што може да биде?При вртење на кривина се слуша цвилењето
Како беше страната на која се пишува број од шофершајбна од форд, и ти дава се за колата?
@skorpion :(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Такви се кај мене, на вљушки стојат, ми изгледа ист материјалот со тие за мотор држачите. Инаку гумата баш кога не треба се покажува најиздржлива- од тоа на средина ептен тешко се одлепува, мора со греење, ножеви сатари и на крај со четка челична. Реков да не има неклја финта ама изгледа нема Феби-те 2-3 месеци додржаа, предходните сменети сосе виљушки исто толку држеа, лемфордер барав али не сум начекал, сега на хом мејд ќе удриме па ќе видам што ќе излезе. @Dzo да пробаш со дво-компонентен, локтајд пауер флекс гел или со греење т.е. лемилица, имам гледано така спољери лепат....