Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marmlad на 09 Април 2017, 10:43:59 amЦитат: DarthJe5us на 09 Април 2017, 03:37:03 amЧипување/ремапирање исто ти е. Поправилно е ремапирање пошто се менуваат некои мапи во моторот. Се ослободува просторот оставен од фабрика или уште повеќе ако сакаш да ја исфорсираш. Пиши ми ПП ако сакаш да ти препорачам каде да одиш да ти завршат квалитетна работа за ралзика од повеќето само што купуваат мапи од странство и ги флешуваат.Сопствени мапи прави? Ги доправа зависно кој колку сака да се исфорсира(не сум сигурен скроз нови дали прави). Веројатно и се знаете.
Цитат: DarthJe5us на 09 Април 2017, 03:37:03 amЧипување/ремапирање исто ти е. Поправилно е ремапирање пошто се менуваат некои мапи во моторот. Се ослободува просторот оставен од фабрика или уште повеќе ако сакаш да ја исфорсираш. Пиши ми ПП ако сакаш да ти препорачам каде да одиш да ти завршат квалитетна работа за ралзика од повеќето само што купуваат мапи од странство и ги флешуваат.Сопствени мапи прави?
Чипување/ремапирање исто ти е. Поправилно е ремапирање пошто се менуваат некои мапи во моторот. Се ослободува просторот оставен од фабрика или уште повеќе ако сакаш да ја исфорсираш. Пиши ми ПП ако сакаш да ти препорачам каде да одиш да ти завршат квалитетна работа за ралзика од повеќето само што купуваат мапи од странство и ги флешуваат.
Има некој графички дизајнер за услуга?
Цитат: DarthJe5us на 09 Април 2017, 16:29:53 pmЦитат: marmlad на 09 Април 2017, 10:43:59 amЦитат: DarthJe5us на 09 Април 2017, 03:37:03 amЧипување/ремапирање исто ти е. Поправилно е ремапирање пошто се менуваат некои мапи во моторот. Се ослободува просторот оставен од фабрика или уште повеќе ако сакаш да ја исфорсираш. Пиши ми ПП ако сакаш да ти препорачам каде да одиш да ти завршат квалитетна работа за ралзика од повеќето само што купуваат мапи од странство и ги флешуваат.Сопствени мапи прави? Ги доправа зависно кој колку сака да се исфорсира(не сум сигурен скроз нови дали прави). Веројатно и се знаете. Zoki ili drugiot?
Замисли да си кола и да ти вградат плин
нормално ли е да мириса на плин под хауба? Или ова значи дека "пушта" плин од негде?
Цитат: dudin на 11 Април 2017, 14:01:12 pmнормално ли е да мириса на плин под хауба? Или ова значи дека "пушта" плин од негде?Ако си таксист, нормално е и да труе вкабина
Земи сунѓер со сјај и стави на сите критични делови т.е. спојки и ќе најдеш од кај пушта.Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Кои димензии се предни звучки на опел корса б 1.4 1996 со 3 врати? Фала