Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: deemeetar на 17 Јуни 2016, 17:37:04 pmДечки ако може да пишите контакт / опис до одредени места што знаете дека продаваат делови од коли на расклопување? Специфично се работи за делови од ентериер ( на пример подпирач за рака ) за фокус 2005.Кај нас тешко ќе најдеш потпирач за рака комплет со централната конзола (и слични тракатанци од повисоко ниво на опрема ) пошто слабо има растурени фокуси (барем јас кај што прашував нигде немаа ), едино што најдов е во Србија за focus mk2 по цена од 50e
Дечки ако може да пишите контакт / опис до одредени места што знаете дека продаваат делови од коли на расклопување? Специфично се работи за делови од ентериер ( на пример подпирач за рака ) за фокус 2005.
Едно индивидуално прашањеСе работи за фиат пуно 97-8 год е, кога ќе загрее работи само доколку се држи под туража, инаку загушува и гаси, од прилика што може да е ? Филтерот е нов.
Мене само капакот ми треба ( или ете само потпирачот ). Останатиот дел си е во ред. А каде во Србија има и дали може да се нарача или мора да се оди?