Tuner list e :/ Назад кај излезите за звучници има едно одстрана можи да се поврзи.. вака нешто
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ме чуди како неможи да има такво нешто радиово... Во комбето имам кенвуд радио никакво од 92ра.. па назад има излези за појачало и влез за аух кабел...
За 3000 не ми е проблем ќе земам ново радио.. Само мене ми пречи тоа што нема да работи екранчето горе и командите на волан...
Не се разбирам јас многу(ич) во појачала и аудио опрема, ама кога барав за мене кога читав, потребен е некаков декодер за да го претвори сигналот од усб, аух или не знам шо друго за да можи да го свири после радиото. Не можи никако пример лево уво, десно уво, земја од аух што се користат дирек на некои од овие пиновите.
А кај Update list можи, ама пак не можиш туку така да го надградиш радиото, поинаква е инсталацијата со командите/дисплејот.
Освен ако не си некое манијачиште што се разбира во електроника и имаш нешто шеми од радиата/инсталацијата, 3000ден не ти бегаат.
А и ако вика можат да се задржат командите и дисплејот тогаш, не е ефтино ама пак и не е многу скапо ова апаратчето,
ем оригиналното радио си стои ем функционалност на модерно добиваш.