Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Boshe на 21 Јануари 2016, 23:18:24 pmБарам шепа за А4 Б5 '96 та, гусена да е. Вакво нешто ми треба(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Може некаде низ Скопје да се најде?Bi te sovetuval da najdes polovni, mk2/mk3 ili mk4 samo kje treba da gi smenis i pancir crevata. Problem e sto starite sigurno kje treba da gi repariras a novive se so somnitelno poteklo. Sepak se raboti za kocnica...
Барам шепа за А4 Б5 '96 та, гусена да е. Вакво нешто ми треба(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Може некаде низ Скопје да се најде?
Цитат: darko mk5 на 22 Јануари 2016, 14:23:19 pmЦитат: Boshe на 21 Јануари 2016, 23:18:24 pmБарам шепа за А4 Б5 '96 та, гусена да е. Вакво нешто ми треба(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Може некаде низ Скопје да се најде?Bi te sovetuval da najdes polovni, mk2/mk3 ili mk4 samo kje treba da gi smenis i pancir crevata. Problem e sto starite sigurno kje treba da gi repariras a novive se so somnitelno poteklo. Sepak se raboti za kocnica...Кога сме кај репарација, има еден кај стара рампа. Првата улица десно, на 100-150м десно. Дали го бива незнам? Еднаш репарирав црево за квачило, арно го направи. Ново црево стави, нови стеги стиснати на преса...сеуште не попуштило. Но сепак кај кочниот систем има поголеми притисоци.
Колку го зеде и од каде? Чисто да си знам орентационо за мојот пасат колку би бил
2500 termostat so se telo ide za punto ?
Не е многу 2500 за термостат??Ја мислев околу 1200-1300 тука некаде се и работна рака нека е 2000 на рамно