Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Денеска ги уплатив лацио-1 наполи-гг челзи-2 за 100 ден. и челзи-2 за 500 мада ја правам грешката еден ист тип на две ливчиња мислев челзи да ја бранам x2 али мал коеф, па што биде нека биде.
фатено денеска хокеј..откако лацио ме изеба зашто го имав двознак 1;3+ ...затоа хокејчево ме извади...попосле ќе пишам колку добивка зш калкулаторов на спорт лајф малце споричок е
Да... последните 5 минути имаа 5 шанси за гол... Овие другиве 1 шанса, и таа гол беше.. Цитат: викацот на 19 Декември 2012, 21:25:43 pmфатено денеска хокеј..откако лацио ме изеба зашто го имав двознак 1;3+ ...затоа хокејчево ме извади...попосле ќе пишам колку добивка зш калкулаторов на спорт лајф малце споричок е Како ги фаќаш овие По коефициентот одиш Пример утре играат самоCSKA M. - BARS KAZAN 2.15 - 2.45 коеф.VITJAZ - EREPOVEC 2.45 - 2.15 коеф. Што би играл
За утре некако ме влече Еспањол-1 Виљареал-гг3+ и Леванте-гг, што мислите за овие париови?
Кога ќе фатиш на спортска и ќе отидеш во кладилница по парите(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)