Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со твојата игра можеш мама да им еб*ш. ја сум живеел на нивна сметка. Ама болест е и ова ко секја коцка. Ко ќе влезеш во серија да губиш место да застанеш се повеќе и повеќе вложуваш и на крај со кур*т врака. Затоа ти викам само полека. Одвои си пари од фатените и само со нив играј. Твојте од џеп врати си ги кај што им е местото.
Цитат: Chlink на 08 Ноември 2012, 23:44:08 pmСо твојата игра можеш мама да им еб*ш. ја сум живеел на нивна сметка. Ама болест е и ова ко секја коцка. Ко ќе влезеш во серија да губиш место да застанеш се повеќе и повеќе вложуваш и на крај со кур*т врака. Затоа ти викам само полека. Одвои си пари од фатените и само со нив играј. Твојте од џеп врати си ги кај што им е местото.Многу одамна не играм со мои пари . Aли, зараза е.
Уф, не би ти препорачал да играш за утре, ама ако веќе идеш на ризик ... За утре Арсенал gg3+, во комбинација со Јунајтед исто gg3+. Она "посигурното" кое ја ке го бркам е Челси и Сити ... Многу поизгледни ми се за gg3+...