Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DareBmw на 20 Септември 2011, 02:00:37 amЦитат: MecheTo на 20 Септември 2011, 01:53:30 amЦитат: DareBmw на 20 Септември 2011, 01:47:06 amЦитат: Vlado на 20 Септември 2011, 01:12:33 amИ јас играм ама слабо со добивкава не оди некако ич се само по една утакмица ме заебават или цело ливче. За утре од мене предлог Интер (две кола со ред нема победа редно е) и Арсенал (страмота ќе е да испаднат уште сега од карлинг купот морат да играат на трофеј оваа сезона иначе Венгер ќе ги пакува куферите).А ако сакате да врзите и за среда мој предлог Реал (100% сигурен немат кикс два пати со ред),Јувентус (домашен терен, нов стадион добро му тргна сега за сега) исто мислам и за Милан (немат победа 2 кола со ред би требало да играт на победа ама овие Удинезе се доста незгодни на два ума сум за Милан) можно е и Ливерпул да се играт досста висок коефициент имат, а и Атлетико Мадрид. Мислење за моиве предлози од поискусниве во пишењево?Предлозите ти се на место Интер и Арсенал редно е да победат , коефициентот за Арсенал нема да биде поголем од 1.25 шревсбери е екипа од низок ранг . Удинезе е екипа со многу добри фудбалери и има потенцијал да го освои првенството во италија , затоа не ми е многу сигурен милан . Ливерпул победа . За атлетико мадрид не знам . Реал сосиедат со Гранада го типувам 1 , Фенербахче со Манисаспорт 1 , Лидс со Манчестер утд 2 , Арсенал 1 , В.Инсбурк со А.Лустенал ГГ3+ , Интер 2-3 гола . Тоа ми е во план утре да го играм .Ќесено Мечето ти си предавник на Германците , затоа тебе не ти кажувам утакмици ... Сакал алфа да купи како и да речиш ќе згрешиш,сојузник им сум
Цитат: MecheTo на 20 Септември 2011, 01:53:30 amЦитат: DareBmw на 20 Септември 2011, 01:47:06 amЦитат: Vlado на 20 Септември 2011, 01:12:33 amИ јас играм ама слабо со добивкава не оди некако ич се само по една утакмица ме заебават или цело ливче. За утре од мене предлог Интер (две кола со ред нема победа редно е) и Арсенал (страмота ќе е да испаднат уште сега од карлинг купот морат да играат на трофеј оваа сезона иначе Венгер ќе ги пакува куферите).А ако сакате да врзите и за среда мој предлог Реал (100% сигурен немат кикс два пати со ред),Јувентус (домашен терен, нов стадион добро му тргна сега за сега) исто мислам и за Милан (немат победа 2 кола со ред би требало да играт на победа ама овие Удинезе се доста незгодни на два ума сум за Милан) можно е и Ливерпул да се играт досста висок коефициент имат, а и Атлетико Мадрид. Мислење за моиве предлози од поискусниве во пишењево?Предлозите ти се на место Интер и Арсенал редно е да победат , коефициентот за Арсенал нема да биде поголем од 1.25 шревсбери е екипа од низок ранг . Удинезе е екипа со многу добри фудбалери и има потенцијал да го освои првенството во италија , затоа не ми е многу сигурен милан . Ливерпул победа . За атлетико мадрид не знам . Реал сосиедат со Гранада го типувам 1 , Фенербахче со Манисаспорт 1 , Лидс со Манчестер утд 2 , Арсенал 1 , В.Инсбурк со А.Лустенал ГГ3+ , Интер 2-3 гола . Тоа ми е во план утре да го играм .Ќесено Мечето ти си предавник на Германците , затоа тебе не ти кажувам утакмици ... Сакал алфа да купи
Цитат: DareBmw на 20 Септември 2011, 01:47:06 amЦитат: Vlado на 20 Септември 2011, 01:12:33 amИ јас играм ама слабо со добивкава не оди некако ич се само по една утакмица ме заебават или цело ливче. За утре од мене предлог Интер (две кола со ред нема победа редно е) и Арсенал (страмота ќе е да испаднат уште сега од карлинг купот морат да играат на трофеј оваа сезона иначе Венгер ќе ги пакува куферите).А ако сакате да врзите и за среда мој предлог Реал (100% сигурен немат кикс два пати со ред),Јувентус (домашен терен, нов стадион добро му тргна сега за сега) исто мислам и за Милан (немат победа 2 кола со ред би требало да играт на победа ама овие Удинезе се доста незгодни на два ума сум за Милан) можно е и Ливерпул да се играт досста висок коефициент имат, а и Атлетико Мадрид. Мислење за моиве предлози од поискусниве во пишењево?Предлозите ти се на место Интер и Арсенал редно е да победат , коефициентот за Арсенал нема да биде поголем од 1.25 шревсбери е екипа од низок ранг . Удинезе е екипа со многу добри фудбалери и има потенцијал да го освои првенството во италија , затоа не ми е многу сигурен милан . Ливерпул победа . За атлетико мадрид не знам . Реал сосиедат со Гранада го типувам 1 , Фенербахче со Манисаспорт 1 , Лидс со Манчестер утд 2 , Арсенал 1 , В.Инсбурк со А.Лустенал ГГ3+ , Интер 2-3 гола . Тоа ми е во план утре да го играм .Ќесено
Цитат: Vlado на 20 Септември 2011, 01:12:33 amИ јас играм ама слабо со добивкава не оди некако ич се само по една утакмица ме заебават или цело ливче. За утре од мене предлог Интер (две кола со ред нема победа редно е) и Арсенал (страмота ќе е да испаднат уште сега од карлинг купот морат да играат на трофеј оваа сезона иначе Венгер ќе ги пакува куферите).А ако сакате да врзите и за среда мој предлог Реал (100% сигурен немат кикс два пати со ред),Јувентус (домашен терен, нов стадион добро му тргна сега за сега) исто мислам и за Милан (немат победа 2 кола со ред би требало да играт на победа ама овие Удинезе се доста незгодни на два ума сум за Милан) можно е и Ливерпул да се играт досста висок коефициент имат, а и Атлетико Мадрид. Мислење за моиве предлози од поискусниве во пишењево?Предлозите ти се на место Интер и Арсенал редно е да победат , коефициентот за Арсенал нема да биде поголем од 1.25 шревсбери е екипа од низок ранг . Удинезе е екипа со многу добри фудбалери и има потенцијал да го освои првенството во италија , затоа не ми е многу сигурен милан . Ливерпул победа . За атлетико мадрид не знам . Реал сосиедат со Гранада го типувам 1 , Фенербахче со Манисаспорт 1 , Лидс со Манчестер утд 2 , Арсенал 1 , В.Инсбурк со А.Лустенал ГГ3+ , Интер 2-3 гола . Тоа ми е во план утре да го играм .
И јас играм ама слабо со добивкава не оди некако ич се само по една утакмица ме заебават или цело ливче. За утре од мене предлог Интер (две кола со ред нема победа редно е) и Арсенал (страмота ќе е да испаднат уште сега од карлинг купот морат да играат на трофеј оваа сезона иначе Венгер ќе ги пакува куферите).А ако сакате да врзите и за среда мој предлог Реал (100% сигурен немат кикс два пати со ред),Јувентус (домашен терен, нов стадион добро му тргна сега за сега) исто мислам и за Милан (немат победа 2 кола со ред би требало да играт на победа ама овие Удинезе се доста незгодни на два ума сум за Милан) можно е и Ливерпул да се играт досста висок коефициент имат, а и Атлетико Мадрид. Мислење за моиве предлози од поискусниве во пишењево?
ми се здосади коњот
Цитат: MecheTo на 20 Септември 2011, 11:25:07 amми се здосади коњот Ако ти се здосади префрли се на слон БМВ 7ца
На блогериве доста е типувана бордо-лил х-х или само х.
Се прави систем, и ке го предложам тука