Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
добредојде име на форумов, одлично количе, а бандажите одлично си ги погодил, добра ти е идејата за чипот и еден стандард муабет на форумов да ја спуштиш малце
Цитат: Dean на 20 Септември 2011, 00:40:54 amдобредојде име на форумов, одлично количе, а бандажите одлично си ги погодил, добра ти е идејата за чипот и еден стандард муабет на форумов да ја спуштиш малце Odlicen predlog...
Цитат: Dejan на 20 Септември 2011, 00:48:27 amЦитат: Dean на 20 Септември 2011, 00:40:54 amдобредојде име на форумов, одлично количе, а бандажите одлично си ги погодил, добра ти е идејата за чипот и еден стандард муабет на форумов да ја спуштиш малце Odlicen predlog...оваа кола ако ја спушти само ке изгуби,нема да добие ништо.....се знае каква кола се спушта а каква НЕ се спушта
чисто за естетика, што ќе и фали ако изгледа вака(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Dean на 20 Септември 2011, 01:10:10 amчисто за естетика, што ќе и фали ако изгледа вака(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Body kit sto e na slikata e okolu 400-500 evra, sum razmisluval i za takvo nesto a ne mi e jasno sto gubam so malku spustanje na kolata
prvo probaj so Body Kit, pa ako treba posle da ja spustis, ke ja spustis malce i ke bide OK.....