Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дени, имам службен дефендер баш како овој... Лада нива, повисоко и на по стрмно се качува, плус... не е стабилен ич, задницата му е лесна, овој на сликата и тој нашиот се Џуниор со 2 врати... кршови... плус максимамална 130-140 кмч
Ако се збори за возило што би го возел следните десет години со оглед на тоа дека би требало да задоволува фамилијарни потреби а да имам буџет 50 000 еур без размислување би одбрал:Renault Grand Espace Initiale dCi 175 BVA(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Поздрав!!!
Цитат: Prcot на 19 Септември 2011, 13:24:04 pmАко се збори за возило што би го возел следните десет години со оглед на тоа дека би требало да задоволува фамилијарни потреби а да имам буџет 50 000 еур без размислување би одбрал:Renault Grand Espace Initiale dCi 175 BVA(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Поздрав!!!+1
Цитат: D@ni на 20 Септември 2011, 01:18:43 amЦитат: Prcot на 19 Септември 2011, 13:24:04 pmАко се збори за возило што би го возел следните десет години со оглед на тоа дека би требало да задоволува фамилијарни потреби а да имам буџет 50 000 еур без размислување би одбрал:Renault Grand Espace Initiale dCi 175 BVA(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Поздрав!!!+1Имаш во план гооолема фамилија да правиш , чим сакаш вакво возило .. И мене многу ми се свиѓа
дајте ми уште + 5000 евра, и зиам вакво: (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Аudi A7 2.8 FSI multitronicништо поише...
Цитат: KaZaN на 20 Септември 2011, 11:55:07 amдајте ми уште + 5000 евра, и зиам вакво: (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Аudi A7 2.8 FSI multitronicништо поише...Иди ценкај се у салон!!!
Цитат: DareBmw на 20 Септември 2011, 01:39:12 amЦитат: D@ni на 20 Септември 2011, 01:18:43 amЦитат: Prcot на 19 Септември 2011, 13:24:04 pmАко се збори за возило што би го возел следните десет години со оглед на тоа дека би требало да задоволува фамилијарни потреби а да имам буџет 50 000 еур без размислување би одбрал:Renault Grand Espace Initiale dCi 175 BVA(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Поздрав!!!+1Имаш во план гооолема фамилија да правиш , чим сакаш вакво возило .. И мене многу ми се свиѓа да не мислам со да земам за по пат а што не вака земи се товари и бркај работа а што е најважно тој позади тебе нема да ти вика повлечи го седиштето не ми ги собира нозете
Ептен се губи време во скролање