Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ама вие ептен на шкода сте ја затерале се шалам, мене октавијата многу убава фамилијарна кола ми е, стартие октавии ми имаа многу пензионерски дизајн, новава е многу подопадлива, едина маана и е моторот али тоа е тоа. а да и со здравје да се вози
Цитат: Kimi R на 16 Септември 2011, 15:12:20 pmама вие ептен на шкода сте ја затерале се шалам, мене октавијата многу убава фамилијарна кола ми е, стартие октавии ми имаа многу пензионерски дизајн, новава е многу подопадлива, едина маана и е моторот али тоа е тоа. а да и со здравје да се вози Па да ради тоа што е бајаги ефтина,а пасатот цц ни беше у прв план но се надевам нареден ќе испадне он...
Шкода Октавија2010 година1.4 80хпОд опрема е Елеганси тоа е тоа не нешто специјално да се каже домакинско ауто...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: TOLEDO TDI на 16 Септември 2011, 13:41:29 pmИмав прилика да го возам истиов модел и бев воодушевен од возилото, освен од моторот кој што беше турни ме да кинисам. Едноставно мислам дека овој мотор неможе да ја носи таа каросерија и верувам дека потрошувачката во град поминува 10 литриВожња пензија 8-9 литри,отворено 5.5-6.5 домаќински 100-130....а да моторов е мал за оваа каросерија и спора е не викам не...само може да се праам на луд дека е метак коа не е
Имав прилика да го возам истиов модел и бев воодушевен од возилото, освен од моторот кој што беше турни ме да кинисам. Едноставно мислам дека овој мотор неможе да ја носи таа каросерија и верувам дека потрошувачката во град поминува 10 литри
Цитат: ViksaSk на 16 Септември 2011, 13:09:44 pmШкода Октавија2010 година1.4 80хпОд опрема е Елеганси тоа е тоа не нешто специјално да се каже домакинско ауто...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Еее Викса да беше ова од лево ....
UBAVO KOLICE ednino ne mi se svigja motorot ,tocak neviden e a i trosi