дечки размислувам за замена на аудито,го возам веќе 3 години и некако самото време поминато со него бара промена,досега сум задоволен од колата сум немал никаков проблем но уште пред да ја земам меракот беше за алфа ромео (тогаш ми го сменаа мислењето дека алфата има скапи делови и сл и одлуката падна на ауди) но сега решив да си ја остварам желбата.Па што мислите,совети,понуди се добредојдени аудито е 97 год 1.9 дизел 110 коњски сили (во можност доаѓа по нашки кажано чиста трампа или со доплата од страна на сопственикот на алфата)
Димче, твоето Ауди ми беше тоа несуденото

за мене
Знам дека те офрчи тогаш многу пари, затоа јас се повлеков.
Аудито беше добро, ама за 147, ...па и да ти доплати, не знам баш. За добра 147 треба да доплатиш. Купуваш најмалку 4 години понова кола и посилна.
За одржавање иста ти е цената (зборам предница и квалитетни делови). За друго горе долу е исто.
Ако ти е погодено Аудито терај си со него, ако ти е смачено реално сеа дупло помалку ќе земеш од тоа што си платил тогаш, ако ти ја даде за цена што мене ми ја бараше.
Количето знам дека беше стегнато. Јас лично го имам возено 190 од Сојуз на возачи накај Кравари со 4-ца в кола

во 3 сабајле

спиеше на пат и тоа со лоша нафта

Ако е во истата состојба, терај, магарица е таа ќе те служи долго време. Не си земај мачка в вреќа ако не сакаш да дајш повеќе пари.