Автор Тема: Следна екскурзија - локација?  (Прочитано 44759 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Следна екскурзија - локација?
« Одговори #105 на: 15 Септември 2011, 23:57:21 pm »
Абе кај зацепевте накај Кичево, Џиџи заеба работа ти, таму кај што ќе идеме е ресторан, јас сакам да се иде негде и пикник да се прави, го утепавте со тие ресторани. Башка стража... ајдееее...

Ќе се заебете верувајте, Лесново има природа колку сакаш.

Ајде една анкета и мнозинство тепа...

Патот за накај лесново е познат не е непознат.

Башка рибник има во близина. Има и месо во рибникот, рибник се вика зошто чуваат риби живи во базени.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
« Одговори #106 на: 15 Септември 2011, 23:58:46 pm »
Мене ми се свига идеата на Џиџи, онаа кај лешак што ја кажа... кај тој манастирот...

забраев, како се викаше... кај што имало голем паркинг, скара да си правиш сам, и плус ресторан кој сака...

Riki нема ваљда да се довоиме ???
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
« Одговори #107 на: 16 Септември 2011, 00:03:52 am »
Очигледно никако да се погодиме

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #108 на: 16 Септември 2011, 00:07:52 am »
Абе кај зацепевте накај Кичево, Џиџи заеба работа ти, таму кај што ќе идеме е ресторан, јас сакам да се иде негде и пикник да се прави, го утепавте со тие ресторани. Башка стража... ајдееее...

Ќе се заебете верувајте, Лесново има природа колку сакаш.

Ајде една анкета и мнозинство тепа...

Патот за накај лесново е познат не е непознат.

Башка рибник има во близина. Има и месо во рибникот, рибник се вика зошто чуваат риби живи во базени.
+1
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #109 на: 16 Септември 2011, 00:12:53 am »
И башка заборавив да пишам..куќата на уметноста е над крушино поточно во Кнежино а  има и манастир таму!
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #110 на: 16 Септември 2011, 00:16:05 am »
И башка заборавив да пишам..куќата на уметноста е над крушино поточно во Кнежино а  има и манастир таму!

"Јове маркетинг" ќе те викам од сега , треба да те пуштат помеѓу полувреме на утакмица Македонија-Шпанија :D :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #111 на: 16 Септември 2011, 00:18:31 am »
Мене ми се свига идеата на Џиџи, онаа кај лешак што ја кажа... кај тој манастирот...

забраев, како се викаше... кај што имало голем паркинг, скара да си правиш сам, и плус ресторан кој сака...

Riki нема ваљда да се довоиме ???

Не бе, таман работа да се двоиме, јас само дадов предлог...

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #112 на: 16 Септември 2011, 01:42:19 am »
Крушино ептен е добро имам неколку пати одено таму навистина е убаво,инаку ја би да идеме малце покасно во Октомври накај 8-9ти тој викенд да идеме плата мата ово оно да се префрли...се надевам и повеќе коли од повеќе градови ќе се собереме...(моја идеа)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #113 на: 16 Септември 2011, 01:48:53 am »
Абе пуно е Шпанци....

Како сакате, јас моето мислење искрено го кажав сега правите како мислите.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #114 на: 16 Септември 2011, 07:25:28 am »
Abe koj ke vi prai Jadenje za 30 dusi vie normalni li ste!? Ke umreme od glad ako pravime piknik! Da si sednam da si naracam polkilo meso, kako covek... Ke se isponacukaat site ako nema hrana na toni! A i toni moze da ne dojde! :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #115 на: 16 Септември 2011, 08:03:33 am »
За пикник ако сакате, може малку погоре се продолжува по патот од Крушино - у Кнежино кај манастирот и ПОДЗЕМНИОТ манастир (а од десната страна е Куќата на уметноста) - сенки и ливади, не си видел такви!
Знам дека Chlink си влече накај жена му страната, ама рано е бе друже - што ќе праеш цел живот ц ц ц:D Ај у зима ќе идеме таму ;)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #116 на: 16 Септември 2011, 08:10:09 am »
За пикник ако сакате, може малку погоре се продолжува по патот од Крушино - у Кнежино кај манастирот и ПОДЗЕМНИОТ манастир (а од десната страна е Куќата на уметноста) - сенки и ливади, не си видел такви!
Знам дека Chlink си влече накај жена му страната, ама рано е бе друже - што ќе праеш цел живот ц ц ц:D Ај у зима ќе идеме таму ;)

А бе какво Крушино...Оди таму на ИКБ те бараат нешто им застанало...Не туку драпај колци :)) Фати се за работа...Цел ден мрапаш дадиња на форум, и после немало пари...па нема... :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #117 на: 16 Септември 2011, 08:16:30 am »
Пу пу скраја да е, башка вчера им монтиравме Архитект ;) Си имам ја подмладок за интервентни случаи, ај ти :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #118 на: 16 Септември 2011, 08:27:01 am »
E па здравје и ја ке си имам подмладок...Само не би сакал да го планирам за биокемистри...Некако ми делуе многу поинтелегентно па ке го ушалтам у Сименс и Кодак...Тука е иднината :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #119 на: 16 Септември 2011, 11:26:30 am »

Јас сум бил и пак ќе идам, за вас зборам.

Предложуваш пат кој сме го иделе сите барем по 100 пати, досадно е, башка нај заморниот пат стража, уште жена ми со мене и застанување за повраќање. Ова само на мали деца што не возеле натака никогаш може да им се свиѓа. Мене пари дневници ми давале па сум бегал да неидам натака.

Ако веќе идеме натака да идеме до крај а не во Кичево ебате, без памет сте. Иди до св. Наум и топови, башка има и ресторани.

Ако правиш бал прави бал не педер бал.