Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Carpathian Lord на 17 Април 2016, 01:06:17 amШо пиши на бранико?Симпекс механизација.
Шо пиши на бранико?
@lans околу 3:30 од средно водно према пантелејмон со пасатот ?? Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Цитат: DasAuto. на 17 Април 2016, 16:43:26 pmЦитат: Carpathian Lord на 17 Април 2016, 01:06:17 amШо пиши на бранико?Симпекс механизација.Пиши: Оваа хиената што собира крш беНвиња шо ни на фотошоп не се попрваат, да ми го подзабричи со срча од лозова Sent from my карбуратор за 101 using патлак
Цитат: zeroSignal на 15 Април 2016, 07:05:22 amЦитат: Kikac на 15 Април 2016, 00:47:28 amЉепотан...Кај грчка накај 22 часот (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone 6 using TapatalkА казната на шофершајбна не ја виде? Не знаев дека ПОЦ почнале и на таа уличика да казнуваат, едно време не се плаќаше таму..Нејсе, тоа е. Благодарам за сликата! Не, не ја видов казната, те пецнале а ??Инаку другар паркира на ширинката кај излет, наводно не се плаќало таму...
Цитат: Kikac на 15 Април 2016, 00:47:28 amЉепотан...Кај грчка накај 22 часот (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone 6 using TapatalkА казната на шофершајбна не ја виде? Не знаев дека ПОЦ почнале и на таа уличика да казнуваат, едно време не се плаќаше таму..Нејсе, тоа е. Благодарам за сликата!
Љепотан...Кај грчка накај 22 часот (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Zelen goljf 3 kaj sc boris trajkovski pred 2 saati ...