Автор Тема: Го видов..  (Прочитано 1312888 пати)

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2391
Одг: Одг: Го видов..
« Одговори #2805 на: 20 Јануари 2016, 02:44:42 am »
Tomaso, пекара Булевар околу 21ч ?
Да таму бев.Ти беше со Астрата пред мене?

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Одг: Го видов..
« Одговори #2806 на: 20 Јануари 2016, 04:41:59 am »
Да да, за друг пат ке се знаеме :)

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2855
« Одговори #2807 на: 22 Јануари 2016, 11:24:18 am »
Ако не се лажам ама исто волво како на Онак пред 20 мин прелета низ тротоар кај злате кафаната во кисела вода
Неможам да кажам дали беше он али ке си каже сам пошто не ги видов табличките....

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34539
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2808 на: 22 Јануари 2016, 12:18:19 pm »
Како мислиш прелета низ тротоар?

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #2809 на: 22 Јануари 2016, 12:30:03 pm »

Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2810 на: 22 Јануари 2016, 12:39:54 pm »
Ако не се лажам ама исто волво како на Онак пред 20 мин прелета низ тротоар кај злате кафаната во кисела вода
Неможам да кажам дали беше он али ке си каже сам пошто не ги видов табличките....
не сум бил јас.. сори..
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #2811 на: 22 Јануари 2016, 16:08:09 pm »
Имаше колона на коли кои чекаа на семафор и овој со волвото по тротоар возеше .И пред семафорот се симна со двете тркала по асвалтот и продолжи на право додека другите чекаа црвено овој поштено си помина без гајле

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34539
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2812 на: 22 Јануари 2016, 16:48:54 pm »
Имаше колона на коли кои чекаа на семафор и овој со волвото по тротоар возеше .И пред семафорот се симна со двете тркала по асвалтот и продолжи на право додека другите чекаа црвено овој поштено си помина без гајле

Не е чудно да бил онак, он тешка будала е ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #2813 на: 22 Јануари 2016, 20:26:11 pm »

се замолува богот на брзината да не прејудицира... ;D ;D такво нешто последен пат го направив пред да земам возачка дозвола, т.е. пред воопшто да бидам во законски норматив да полагам воопшто... ;)

одвреме навреме кога некое копито ќе ја изблокира лентата за вртење десно, знам да се поткачам со десните тркала колку да го заобиколам, значи неколку метра, а да возам по тротоар... такво нешто не сум го направил барем 20 години.. возам брзо, возам жестоко, ама такви глупости не... плус, како што рече кај злате, таму тротоарите се пола метро високи... незнам која будала се испентрала на тротоар, па да вози така..

и како последен аргумент, мене името на фирмата со никловани букви (барем такви беа кога беа нови, сега се шарени) ми е напишано на гепек... тоа неможеш да го промашиш... а инаку, има едно волво 850-ка, бело, со затемнети стакла (фабрички) исто како и моето, разликата е што он нема затемнување на предни стакла... многу често ме мешаат со него, не само ти туку и други... ми се десило јас да сум некаде низ македонија и да ми се јави пријател некој, па да почне да ме реди како сум педер, буљаш и незнам што, кога он ми свирел што не сум застанал да се поздравам...

и за да ја прикажам голеееемата сличност меѓу V70 и 850 во прилог 2 слики:

ова е V70:

а ова е 850:

многу, многу МНОГУ се слични... ептен треба да ги паркираш едно до друго (или вака на слики) за да ги увидиш разликите. а разликите се во разместените позиции на светлосните сигнали... и околу 8 години старост се разлика... :D

благодарам на вниманието ;) ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
« Одговори #2814 на: 22 Јануари 2016, 20:44:55 pm »
Ако не те осветлува сред ден од ксенони не е онак :D

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3159
« Одговори #2815 на: 23 Јануари 2016, 00:18:49 am »
Онак денес кај 13:40 кај Билна Аптека со бело Волво.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #2816 на: 23 Јануари 2016, 13:31:05 pm »
Имаше повредено тротоари?

:D

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #2817 на: 23 Јануари 2016, 16:46:31 pm »

се замолува богот на брзината да не прејудицира... ;D ;D такво нешто последен пат го направив пред да земам возачка дозвола, т.е. пред воопшто да бидам во законски норматив да полагам воопшто... ;)

одвреме навреме кога некое копито ќе ја изблокира лентата за вртење десно, знам да се поткачам со десните тркала колку да го заобиколам, значи неколку метра, а да возам по тротоар... такво нешто не сум го направил барем 20 години.. возам брзо, возам жестоко, ама такви глупости не... плус, како што рече кај злате, таму тротоарите се пола метро високи... незнам која будала се испентрала на тротоар, па да вози така..

и како последен аргумент, мене името на фирмата со никловани букви (барем такви беа кога беа нови, сега се шарени) ми е напишано на гепек... тоа неможеш да го промашиш... а инаку, има едно волво 850-ка, бело, со затемнети стакла (фабрички) исто како и моето, разликата е што он нема затемнување на предни стакла... многу често ме мешаат со него, не само ти туку и други... ми се десило јас да сум некаде низ македонија и да ми се јави пријател некој, па да почне да ме реди како сум педер, буљаш и незнам што, кога он ми свирел што не сум застанал да се поздравам...

и за да ја прикажам голеееемата сличност меѓу V70 и 850 во прилог 2 слики:

ова е V70:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

а ова е 850:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

многу, многу МНОГУ се слични... ептен треба да ги паркираш едно до друго (или вака на слики) за да ги увидиш разликите. а разликите се во разместените позиции на светлосните сигнали... и околу 8 години старост се разлика... :D

благодарам на вниманието ;) ;)
Јас затоа и реков мислам дека беше Онак....а не реков дека си точно ти.Да не ме сватиш погрешно

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #2818 на: 24 Јануари 2016, 00:37:45 am »
ок бе па ти... пошто одма некој пиша дека сум доволно луд така да возам, морав да се оправдам некако за да не продолжат.. јбг, ти улета прв у комбинацијата... :)

поентата ми беше дека не возам по тротоари... толку... :)

Онак денес кај 13:40 кај Билна Аптека со бело Волво.

веројатно да...  тој сум бил...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3159
« Одговори #2819 на: 24 Јануари 2016, 19:24:34 pm »
Ко да беше Banzai во плаво мини сабајлево кај 11:15 кај Билна ама не сум сигурен.