Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Знам. Ова е некој бенвашки табор. Банирани/небананирани ми мириса на заговор.
Цитат: loopz на 05 Јануари 2022, 21:36:51 pmЗнам. Ова е некој бенвашки табор. Банирани/небананирани ми мириса на заговор.Оваа екипа ( дел се овде) се збира 2-3 пати годишно у кафана и е во секојдневна комуникација. Еден вид влада во сенка. Дечките со сокриени ликови скоро излегоа од притвор со дебела кауција па не сакаат да се експонираат, ќе ги збори народ…Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема на масава плин и коли под 200кс, нели [mention]Sase_91 [/mention] ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Пак не викате
Бабуши во Корона Кластер (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: DarthJe5us на 05 Јануари 2022, 20:41:19 pmПак не викате Нејќеш да бидеш ебанSent from my SM-N770F using Tapatalk
Цитат: achtung на 05 Јануари 2022, 22:24:33 pmЦитат: DarthJe5us на 05 Јануари 2022, 20:41:19 pmПак не викате Нејќеш да бидеш ебанSent from my SM-N770F using TapatalkСамо ебани ли има на масава?