Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Dzo на 10 Март 2016, 20:19:34 pmИзгледа со некој од вас се разминував па свирки јадев, али на таа гужва не успеав да возвртам од шо не ми отиде умот на клубџии. На Орце Николов ти подзастана десно, јас те поминав и ти свирнав. Не знам дали ме виде.
Изгледа со некој од вас се разминував па свирки јадев, али на таа гужва не успеав да возвртам од шо не ми отиде умот на клубџии.
кој имаше дино поло со златни бандажи? позади лептокарија, во првец кон филип втори, по еднонасочната улица, сврте десно накај партизанска... зоки златен беше или грешам?
Зоки златен е, да. Го имам гледано и ја него низ влае углавном, сија полото.
Цитат: Џонтра на 10 Март 2016, 22:38:51 pmЦитат: Dzo на 10 Март 2016, 20:19:34 pmИзгледа со некој од вас се разминував па свирки јадев, али на таа гужва не успеав да возвртам од шо не ми отиде умот на клубџии. На Орце Николов ти подзастана десно, јас те поминав и ти свирнав. Не знам дали ме виде.Плави аутич?
Цитат: onak на 10 Март 2016, 13:02:14 pmкој имаше дино поло со златни бандажи? позади лептокарија, во првец кон филип втори, по еднонасочната улица, сврте десно накај партизанска... зоки златен беше или грешам? Денес не сум бил натака. Има едно Лупо слично на Полото, исто плаво со златни бандажи, можно е тоа да си го видел.Цитат: Vlatzki на 10 Март 2016, 14:37:56 pmЗоки златен е, да. Го имам гледано и ја него низ влае углавном, сија полото.Дигни рака море ајван
не не поло беше сигурен сум... црни фолии на стаклата и бандажи златни, ама како старо злато, потемни.. мислев ти си, а бандаживе заради дождот и прљавоста така изгледаат темни.... значи имаш копирант...