Автор Тема: Го видов..  (Прочитано 998500 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43771
  • Il Moderatore
Го видов..
« Одговори #15 на: 19 Јули 2014, 23:12:38 pm »
Друга била.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3817
Го видов..
« Одговори #16 на: 19 Јули 2014, 23:14:52 pm »
Vlatce na sportex asxot da ne bil? Inaci ako i utre si vo Veles pise ke dobies perenje gratis da ne davas pari po peralnite

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5672
Го видов..
« Одговори #17 на: 19 Јули 2014, 23:17:03 pm »
Pa moze i kje bese mitcubishi nego zagledav najubavo znakceto znam deka ima velesanec so takvo srebreno dzipce..

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Го видов..
« Одговори #18 на: 19 Јули 2014, 23:17:18 pm »
ќе мора симо нешто уникатно да направи со алВата.. премногу близначки се накотија на нејзе.. едно време беше уникат ама више не е...

симо... еден голем знак на алфа ромео на задно стакло... бел, на црна фолија... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Го видов..
« Одговори #19 на: 19 Јули 2014, 23:20:32 pm »
Tuka sum i utre cel den moze i ponedelnik ali za ponedelnik neznam utre sum sigurno tuka..Sabajle moze nakaj 10 da trknam do pazar dole mi rekoa imalo evtini patiki pa da si zeam nekoj za na rabota..Inace Puntoto mi e parkirano na 4 juli toa e ulicata od zaba zgrada nagore ja proagjas gradinkata i desno vo taa slepata ulica sto e tuka kje go vidis pred kukja kaj dedovo

Отсутен Roci

• Сениор
Го видов..
« Одговори #20 на: 19 Јули 2014, 23:22:41 pm »
Ima na pazar patiki evtini od 500ki pa do 700ki polno modeli.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Го видов..
« Одговори #21 на: 19 Јули 2014, 23:25:22 pm »
Pa zatoa i sakam da vidam sto ima zana rabota kaj mene i toa e mnogu gi kinam za mesec dena ali neka brkaat rabota..nego kade imas peralna da projdam kje si platam posteno

Отсутен Roci

• Сениор
Го видов..
« Одговори #22 на: 19 Јули 2014, 23:28:33 pm »
Abe kakva peralna, vapce imam jas si peram za dusa, kakvi pari kakvi bakraci haha

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Го видов..
« Одговори #23 на: 19 Јули 2014, 23:34:18 pm »
Daj broj i lokacija kade zivees da se vidime barem nemora perenje da padne..

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Го видов..
« Одговори #24 на: 20 Јули 2014, 08:16:52 am »
ќе мора симо нешто уникатно да направи со алВата.. премногу близначки се накотија на нејзе.. едно време беше уникат ама више не е...

симо... еден голем знак на алфа ромео на задно стакло... бел, на црна фолија... :)

Од уникатно, може само еден уникатен 3.7 300кс да добие некад. А ако не добие, „боже мили“. Се живее и без уникатност :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Го видов..
« Одговори #25 на: 20 Јули 2014, 09:55:10 am »
Bitna e nalepnicata tuka e unikatnosta...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Го видов..
« Одговори #26 на: 20 Јули 2014, 12:21:32 pm »

Од уникатно, може само еден уникатен 3.7 300кс да добие некад. А ако не добие, „боже мили“. Се живее и без уникатност :)

уникатност на изглед, а не под хауба... сите јајце на јајце слични возила кога се паркирани се исти...

а да.. без уникатност се живее, ама со уникатност е поинтересно... плус, како ке те препознаваме на улица бе?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16723
  • Keep it 100
Го видов..
« Одговори #27 на: 20 Јули 2014, 13:37:32 pm »
Се препознава стенсот на Алфата, само треба да имаш око за тоа. Сепак, доволно се уклопува со другите за да нема проблеми кога оди во швалерај. ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Го видов..
« Одговори #28 на: 20 Јули 2014, 13:50:11 pm »
Нема да можам да ја огласам како „уникат“ на пазар 3.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
Го видов..
« Одговори #29 на: 20 Јули 2014, 15:10:12 pm »
Daj im na tie od PALANKA dati ja oglasat taka kje go skockaat oglasot sto i samiot nema da znaes sto si vozel do sega i dur go citas kje se otkazes od prodavanje kje si reces vidi bre sto kola sum vozel jas do sega od prv gazda zena 1945godina rodena neudrena so 3 kluca voopsto nevozena prva farba....i  taka nataka....