Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Са паре...
Малку помош ако можеБарам да купам H4 ксенон.Ако може да ми кажете каде може во Скопје да се најде добар ксенон.За мојот форд се работи Не ми се експриментира и става било што.Сакам нешто ептен добро
Цитат: godofspeed на 18 Март 2016, 00:26:39 amМалку помош ако можеБарам да купам H4 ксенон.Ако може да ми кажете каде може во Скопје да се најде добар ксенон.За мојот форд се работи Не ми се експриментира и става било што.Сакам нешто ептен доброНе постои фабрички ксенон H4. Се што можиш да најдиш се кинески. Само види земи си некој поквалитетни.
Цитат: MecheTo на 17 Март 2016, 12:44:31 pmСа паре...4000 ки .. кажи ако сакаш телефон ..
Јас користам обд2 1.5 и добро работи.А што е разликата мегу верзиите не ми е јасно.
Цитат: osmica8 на 18 Март 2016, 14:39:56 pmЦитат: godofspeed на 18 Март 2016, 00:26:39 amМалку помош ако можеБарам да купам H4 ксенон.Ако може да ми кажете каде може во Скопје да се најде добар ксенон.За мојот форд се работи Не ми се експриментира и става било што.Сакам нешто ептен доброНе постои фабрички ксенон H4. Се што можиш да најдиш се кинески. Само види земи си некој поквалитетни. Па .... ајде де помогнете од кој да зеам.Кој го знаете што продава ама да е квалитетно
Цитат: godofspeed на 18 Март 2016, 15:14:08 pmЦитат: osmica8 на 18 Март 2016, 14:39:56 pmЦитат: godofspeed на 18 Март 2016, 00:26:39 amМалку помош ако можеБарам да купам H4 ксенон.Ако може да ми кажете каде може во Скопје да се најде добар ксенон.За мојот форд се работи Не ми се експриментира и става било што.Сакам нешто ептен доброНе постои фабрички ксенон H4. Се што можиш да најдиш се кинески. Само види земи си некој поквалитетни. Па .... ајде де помогнете од кој да зеам.Кој го знаете што продава ама да е квалитетноВо дог секјурити да видиш што имаат?