Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Фала екипо,секој да си купи што посакува.Барав 3 месеци добро опремена А4 седан,не можев да најдам,почнав да барам и добро опремена А6 седан.Тука во ДЕ седаните се многу ретки а па добро опремени скоро и невозможно е да најдеш.Почнав да барам добро опремена А4 караван но пак тешко е да се најде со ваква опрема,ова излезе во последен момент.Се двоумев дали да го земам само поради тоа што нема Амбиентално осветлување+(со можност да се менува осветлувањето внатре во 4 бои ми се чини).Некако тој недостаток го заобиколив,затоа пак добив фулл кожа,Банг анд Офулсен озвучење и масажи на предни седишта.......За некој ден ќе отворам тема и подетално ќе го опишам....
....
За 2 пати годишно, цела година да возам караван, барем за мене не иди во предвид. Среќа Алфа нема мочан караван од Џулијата.
Цитат: n1kola на 28 Ноември 2025, 14:26:40 pmЗа 2 пати годишно, цела година да возам караван, барем за мене не иди во предвид. Среќа Алфа нема мочан караван од Џулијата.Care ti ako 2 pati godisno ides na odmor ne znaci deka site taka teraat
Цитат: Skywalker на 28 Ноември 2025, 10:45:10 amЦитат: n1kola на 28 Ноември 2025, 10:03:48 amГерманците и нивните каравани, болест..не дека товарат нешто појќе од 2 гајби вода. Создравје да се вози.Mногу попрактично од седан е.Јас тоа го забележав ко префрлав некои ствари од Киата во Шкода Камик Камик само за до пазар, некоја торба со зеленчук и некое пиво собира Шала на страна, јас не бев љубител на караван, ама ми се најде во животот просторот, особено кога се селев. Се имав селено и со Пасато, ама во каравано беше поедноставно да се сместат ствари.
Цитат: n1kola на 28 Ноември 2025, 10:03:48 amГерманците и нивните каравани, болест..не дека товарат нешто појќе од 2 гајби вода. Создравје да се вози.Mногу попрактично од седан е.
Германците и нивните каравани, болест..не дека товарат нешто појќе од 2 гајби вода. Создравје да се вози.
Care ti ako 2 pati godisno ides na odmor ne znaci deka site taka teraat
Цитат: n1kola на 28 Ноември 2025, 14:26:40 pmЗа 2 пати годишно, цела година да возам караван, барем за мене не иди во предвид. Среќа Алфа нема мочан караван од Џулијата.Алфа што нема караван од Џулијата е тежок промашај. М3ката и М5ката каравани растурија со продажба. Јас како би паркирал М3 Touring покрај М2ката дома, штета што немам потреба. 😂