Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Naracano oil catch can od e-bay.uk kako na slikava samo vo zelena boja. Cekam da stigne (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Најбаво се учи со изнајмена опрема и инструктор, наместо да фрлиш пари за опрема од старт, фрли ги за инструктор. Опрема се купува и до година - ако научиш да скијаш
Цитат: vlatko.klp на 12 Јануари 2015, 12:51:30 pmNaracano oil catch can od e-bay.uk kako na slikava samo vo zelena boja. Cekam da stigne (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)за што кола и мотор?
Цитат: vlatko.klp на 12 Јануари 2015, 12:51:30 pmNaracano oil catch can od e-bay.uk kako na slikava samo vo zelena boja. Cekam da stigne (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Аирлија! Што проблем имаше?
Сеа еве облекувам кондури и одам да купам таблет во ценовен ранг од 6 до 8к денари. Кој прв ќе погоди што машина ќе земам добива пиво. Се враќам за саат-два
Цитат: Миле Џонтра на 12 Јануари 2015, 18:50:46 pmСеа еве облекувам кондури и одам да купам таблет во ценовен ранг од 6 до 8к денари. Кој прв ќе погоди што машина ќе земам добива пиво. Се враќам за саат-два http://anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=1005&pid=36737
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
@Vlatko.klpтоа ти е ради проблемот со кариките,кај здрав мотор и не е така страшно,башка и фабричкото црево си има вртена жица внатре за да го спречи уљето да оди во усисна,али како и да е,за тие пари се исплати ова
А 7 инчни има многу... Тој што го предложил @FiLo е супер, ама за 1000+ ја имаш 16ГБ верзијата што вреди, башка за во кеш 100% лапаш попуст... Ај чекаме да видиме што си земал, ама немој да ме обрукаш...
HP 8 1401 - од Анхоч за 7.280 денари.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)