Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Значи малце е поскапо во Латвија. https://www.autoteile-meile.de/Oele/Castrol/EDGE-Titanium-FST-Turbo-Diesel-5W-40/p-OIL-477Тука е нешто под 6 евра за литар, ако се земе цела туба.
Ај со здравје да си го користиш.
Цитат: Allexxander на 22 Декември 2014, 20:09:58 pmСнапдрагон верзијата од Т-мобиле (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Создравје да си го користиш. За мене беше најдобриот избор, многу сум задоволен од него и среќен сум што го имам.
Снапдрагон верзијата од Т-мобиле (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Кај го има кај нас по таа цена?
Опаа, од Н4 на Ноте4 а? Или немаше н4?Како и да е, со здравје да се служиш, одличен избор.
Дигитално чудо си купив вакво (ЕУ спецификација нели)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)