Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Drive-r на 08 Август 2014, 21:00:29 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)druze od kaj go zema specijalno za nego trgnav vo jumbo, ni traga ni glas od pistolcevo, znaes kolku mi se skrsi film u pm
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: JR на 08 Август 2014, 23:51:11 pmЦитат: Drive-r на 08 Август 2014, 21:00:29 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)druze od kaj go zema specijalno za nego trgnav vo jumbo, ni traga ni glas od pistolcevo, znaes kolku mi se skrsi film u pmКога го земав остана уште едно кај градинарските работи доле.Прашај може во веро да имаат.
За што кола мори!!!!!!!!!! НЕ ЗАБОРАВАЈ СЛИКИ ОД ПРЕД И ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
А водоотпорните? Да не се заебуваат по некое време? Знам за Филипс и таква ќе земам сигурно. Утре ќе одам да разгледам.
За се поврзано со влакна бричење, шишање, депилирање прво Браун.
Цитат: Bojan j на 11 Август 2014, 15:17:32 pmА водоотпорните? Да не се заебуваат по некое време? Знам за Филипс и таква ќе земам сигурно. Утре ќе одам да разгледам.Сакаш клип како ја мијам?Патем станува збор за оваа:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: Deni на 11 Август 2014, 15:23:25 pmЗа се поврзано со влакна бричење, шишање, депилирање прво Браун.Браун да немав претходно, можеби и ке го сватев озбилно твојот коментар. Вака 'ц