Автор Тема: Pomos za izbor na telefon  (Прочитано 6153 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Одг: Pomos za izbor na telefon
« Одговори #30 на: 07 Ноември 2014, 13:39:20 pm »
Еве зошто мене ми треба брз мобилен интернет:

http://www.speedtest.net/my-result/a/1035003058

Мерено во строг центар на Гостивар.

Прво и основно ping од 131 ms комбиниран со пингот кој доаѓа од серверите на странските апликации што ги користиме, потоа пингот на македонските страници кој си е природно висок, дава до многу спор пристап.

Второ, брзината си е малечка. Колку од овие mbps можеш реално да користиш? 10% максимум. За мене не е доволно. Да имав библиски спор телефон немаше гајле да ми биде. Со побрзо телефонче мене ми смета ваква "брзина".

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
« Одговори #31 на: 07 Ноември 2014, 16:14:28 pm »
Decki fala puno za informaciive ali jas denes zavrsiv rabota.
Po celonedelno akanje po mobilarive i vrtenje po oglasive denes otidov i zemav nov samsung galaxy s3 neo gt-9001i so godina dena garancija za 200 evropski
Telefonot ima 1.4ghz quart cor procesor,1.5gb ram,16gb memporija i ostanati saltanati..osven popustot dobiv i gratis silikonska futrola.
Mislam deka ne zgresiv glavava mi pukna vekje od polovnive telefoni vakov e takov e a na lice mesto ne e nikakov..Bev prvo gledav edna NOTE2 ja ispofali od nadvor ekstra socuvana ja upalivme daja vidam so kako OP se restartirase nesto..vika decko da procita treba aj go zapalivme go ostaivme 1-2 min i pak da go protaraskam se ukoci..pa u kurac neka ide be i tipot vika e dobro aj od 210 kje ti go ostaam za 180 eura..
Si vikam aj vlatce zemisi novo i miren bidi..baska utre mi e rodenden pa si se castev sam sebe
« Последно менување: 07 Ноември 2014, 17:02:04 pm VLATCE-PUNTO »

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
« Одговори #32 на: 07 Ноември 2014, 20:40:52 pm »
Со здравје да си го користиш и долго да те служи, најпаметна одлука си донел барем според мене... Јас сакав да ти предложам да си земеш баш S3 Neo, ама дека пиша ти до 10.000 денари викам, да не му се мешам на човеков во математиката, башка си лапнал и попустче и маска... Се на се добро испаднало... :)
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D