Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Спирали Eibach/H&R -35mm за Honda Civic EJ9 1.4is?Исто и бандажи што имаш 4x100 15".
лев ретровизор (возачка страна) за пунто 2ка 2000год и километража со обратомер и температура за истата кола.цени?
Лево предно поткрило за Golf 4 ?
имаш ли дистанцери за рено меган 2014?
- Бандаши 16-ки за Алфа 166? - Десна заштита за мотор за Фиат Стило? Иста е за сите модели, изгледа како левото на сликава: (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Бандажи 4х100 15" и 16" што има половни ? со се гуми или ?
Пластики за браник преден за Рено Меган (2007 год).(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)?Двете ми требаат.
Цитат: Миле Џонтра на 23 Октомври 2014, 13:56:40 pmМоже не е за тука ама јде, кога сме веќе на темата: држач за кардан за Опел Кадет Б? Двата држачи ми требаат, едниот што е кај мењачот и другиот кај диференцијалотТреба да имам , ама треба мустра(пример) да донесеш.
Може не е за тука ама јде, кога сме веќе на темата: држач за кардан за Опел Кадет Б? Двата држачи ми требаат, едниот што е кај мењачот и другиот кај диференцијалот
Цитат: Бузуки на 23 Октомври 2014, 18:52:55 pmБандажи 4х100 15" и 16" што има половни ? со се гуми или ?