Земи си јапонец или германец и не се замарај....
И да е така дури,досаден стана муабетов!
Само јапонските и германските се коли,другиве не.
а попрво ќе се распаднат германските од ланчите али ај ...
Tocno taka!!!
Gledam deka nitu eden od clenovite nema vozeno Lybra ili 2.4jtd a komentira na veliko...
Kupete i germansko i japonsko i marsovsko ako ste badasal covek i ne ja odrzavate dzabe e se, poglednete go linkov
http://www.b92.net/automobili/komentari.php?nav_id=277094Za koi pari koja kola ja kupuvate, za 3500 evra lybra e naj top izbor u bilo koja smisla a posebno vo 2.4jtd smisla, jas ja imam i ja vozam i tesko deka bi vozel nesto drugo, kolata e top, amortizacija odlicna, komfor, oprema, start, brza, agilna, vnatre se cuvstvuvas kako vo luksuzen dom, jas toa ne bi go menjal za nikoj germanski traktor... Ako moze Lancia da se narece go**o germanskite se 100% traktori, ne daj boze najaden da sednes da vozis
delovi za germancite ima na sekoj cekor, zet mi kupi stabiliator za Astra 350 denari go povozi do Skopje i nazad do Stip i go vrati, se rastropa, viljuska za Lybra vo Automobile SK e 17.000(sigurno ima alternativa i za 4.000 kako so mi kazaa), na 270.000 seuste ne e smeneta kaj mene a bev na tehnicki na testiranje i e TOP ke odi uste tolku, pa videte sto se isplati povekje, delovi ima nasekade za Lancia, kolku ke platite tolku ke vozite, 4 diskovi i plocki komplet za napred i nazad od REMSA Spanija se 12.000 denara, sporedete so germanski delovi i pisete dali e poevtino kaj germanskite...
Nemojte laicki da sporeduvate BILO KOJA KOLA pred 1998g so kola po 2000g, smeneti se generaciite, injektor si e injektor, skap e i za pasat i za renault i za lancia, pasat audi ima najskapa i najkomplicirana i najkvarliva prednica...
Se vo ova najdobronamerno za covekot da si kupi so mu e keif, da ne se kochi nepotrebno.
Ke se pretstavam naskoro so mojata ubavica vo posebna tema, za sega ve pozdravuvam i blagodaram na provokacijata za da se zaclenam na vaka ubav forum