Momci fala za ubavite komentari Inace so se odnesuva do krugce nema problem merak ke mi mi bide samo kazete koga sakate veke so eden clen na forumov Pal Zileri iame napraeno krugce mislam bese zadovolen ? So se odnesuva do sasijata i komentarot na Anton deka e tvrda, tvrda e so e i normalno ama bas deka sekoe kamce se oseka e malce previse(tuka udel imaat i gumite bridgestone potenza p05 koi se pretvrdi i definitivno sledni gumi ke bidat michelin pilot sport) bdw Anton koa go vozev brat ti na kolata i bese vtor den so 50 km pominati taka sto nad 3000 obrtai ne ja ni stiskav ama eve ti obekavam voznja i licno da ja osetis:)
Првин, добредојде на форумов.
Имаш прекрасно количе, со здравје да се вози, многу безгрижни километри.
Со Мишелин Пилот Спорт 3 на преден погон на слично возилце, јас имам доста добар under-steer, и често ми се потребни корекции при агресивно возење.
Гумите се прилично нови, 8-10 000 км поминато, така да, не е до истрошеноста на гумата.
Имаат добра тракција при забрзување и кочење, али не и при фаќање кривини при побрза вожња. Не ми прават воопшто кеиф при влажен коловоз.
Твој избор е, али ако добар cornering ти е битен дел од возење на возилцето, разгледај и други гуми.