Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас средина месец тргам на наше море...нека гледаат во кокошкариве наши да не тепаат веќе оти да не се сретнеме случајно у полифинале или финале со Грчиштава, па да ми ја искршат колата таму!
Цитат: Sportex на 05 Септември 2011, 14:46:47 pm Јас средина месец тргам на наше море...нека гледаат во кокошкариве наши да не тепаат веќе оти да не се сретнеме случајно у полифинале или финале со Грчиштава, па да ми ја искршат колата таму! А да смениш дестинација , што си е сигурно сигурно , да не останеш без михубишито па да ме тераш да дојдам да те земам
Цитат: DareBmw на 05 Септември 2011, 16:07:36 pmЦитат: Sportex на 05 Септември 2011, 14:46:47 pm Јас средина месец тргам на наше море...нека гледаат во кокошкариве наши да не тепаат веќе оти да не се сретнеме случајно у полифинале или финале со Грчиштава, па да ми ја искршат колата таму! А да смениш дестинација , што си е сигурно сигурно , да не останеш без михубишито па да ме тераш да дојдам да те земам Ќе ми го напраат ...ASX Cabrio, Geylada Edition...
Можат само да ни дувнат на кавалот и да ја засвират Сиртаки....!Само се бламираат уште повеже, светот им се смее а нив од што им е криво не знаат веќе што да направат!Одамна немаа лапнато ваков...ама вој е сосе влакна, па уште плукаат!
Абе Турција мајка нема поубаво ама малиов да е \ив и здрав годинава не измеша малку! Накај 12/13 планирам па ќе видиме.
Турција е супер и луѓето таму не сакаат многу . Грчиштава не можам да ги гледам таму . Едино од грцитe што ми се свиѓа е музиката со она гитарчено нивно , како го викаа заборавив на Б беше мислам ??