Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Хмммм... Кул стварчица Рики тебе не ти треба ова, и онака само за напред е, а ти немаш таблица напред
Цитат: velestrumf на 02 Септември 2011, 11:15:21 amХмммм... Кул стварчица Рики тебе не ти треба ова, и онака само за напред е, а ти немаш таблица напред Па за другите мислам, бизнис да се тера
Цитат: RikiRulz на 02 Септември 2011, 11:39:12 amЦитат: velestrumf на 02 Септември 2011, 11:15:21 amХмммм... Кул стварчица Рики тебе не ти треба ова, и онака само за напред е, а ти немаш таблица напред Па за другите мислам, бизнис да се тера А сиријасли, има некој претстава, колку вакво нешо е легално? М? Идеи? Мисли? Мене не ми се верува дека е многу многу законска ваква ствар
Цитат: velestrumf на 02 Септември 2011, 14:31:06 pmЦитат: RikiRulz на 02 Септември 2011, 11:39:12 amЦитат: velestrumf на 02 Септември 2011, 11:15:21 amХмммм... Кул стварчица Рики тебе не ти треба ова, и онака само за напред е, а ти немаш таблица напред Па за другите мислам, бизнис да се тера А сиријасли, има некој претстава, колку вакво нешо е легално? М? Идеи? Мисли? Мене не ми се верува дека е многу многу законска ваква ствар Те застане цајо, камо ти таблица а ти дури ти приаѓа ,стискаш копче излегуваш надвор и му викаш има бе , шо ти е...
Цитат: velestrumf на 02 Септември 2011, 14:31:06 pmЦитат: RikiRulz на 02 Септември 2011, 11:39:12 amЦитат: velestrumf на 02 Септември 2011, 11:15:21 amХмммм... Кул стварчица Рики тебе не ти треба ова, и онака само за напред е, а ти немаш таблица напред Па за другите мислам, бизнис да се тера А сиријасли, има некој претстава, колку вакво нешо е легално? М? Идеи? Мисли? Мене не ми се верува дека е многу многу законска ваква ствар Те застане цајо, камо ти таблица а ти дури ти приаѓа ,стискаш копче излегуваш надвор и кога ќе видиш...некој ти ја ќорнал таблицата....си го наебал!
Абе така може да ми рече „Абе шо ја глуп сум?“, и ќе ме тури у небрано... Дали да му даам искрен, или другарски одговор