Автор Тема: Gostivar Car Show  (Прочитано 10406 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Одг: Gostivar Car Show
« Одговори #15 на: 28 Јули 2014, 22:47:56 pm »
Skopje e 15 pati pogolemo.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #16 на: 28 Јули 2014, 23:33:07 pm »
Немој ти многу да предвидуваш,пошто гледам не ти иде баш најдобро.Плус гледам Гостивар небезбеден у пичку матер,сообраќајки едвај 1-2 неделно,а во Скопје толку души умираат дневно.

Ја реши сеа.

Колку дена во неделата си во Гостивар, за време на летниот период кога идат сите печалбари дома? 1 ден? 2 дена?
Ја сум секој ден. И секоја вечер, и секое попладне, и секое сабајле. Јас ги знам потешкотиите при поминување улица во строг центар на градот, ти очигледно не ги знаеш. Ако ти се знаеш со оние „добрите“ возачи, ја секој ден како пешак се среќавам со говнаријата од тинејџери во 400+ коња возило кое очигледно не знаат да го управуваат.
Не, може не се дешаваат многу несреќи овде, ама неоспорив е фактот дека кола вози и кој треба и кој не треба, особено кога станува збор за печалбарите.

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
« Одговори #17 на: 29 Јули 2014, 00:23:57 am »
Epa neka pisat deka e samo za stranci posto nie nemame pari , taka izlaga rabotava , i deka oni imaat ferrari , lamborghini a jas nemam deka se bavam so oldtajmeri i slicno , a normalno za toj sto ima ferrari 20 evra se smeska , ubavo kaza Dark deka ako veke plakas i ti nosis kola i za eden pehar od 300 den e celata filozofija togas nema nikakva smisla da se ucestvuva na takvo nesto , barem za tie 20 evra da napravat posle site na vecera vo nekoj restoran na ziva muzika i drugi raboti.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #18 на: 29 Јули 2014, 00:31:13 am »
Не верувам дека поентата им е да соберат олдтајмери, туку гастербајтери со скапи аута. Не ни има нешто на "флаерите" за олдтајмери, туку Fast and Loud и Tuning :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
« Одговори #19 на: 29 Јули 2014, 13:08:35 pm »
Pa ima nagrada za najdobar oldtajmer :D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #20 на: 29 Јули 2014, 13:47:16 pm »
Не верувам дека поентата им е да соберат олдтајмери, туку гастербајтери со скапи аута. Не ни има нешто на "флаерите" за олдтајмери, туку Fast and Loud и Tuning :)

Dodge Charger R/T 1970 will fix that :D

Отсутен Деки

• Редовен
  • Пораки: 1534
« Одговори #21 на: 29 Јули 2014, 17:37:41 pm »
Значи каква македонска работа, сеа ќе испадне  да има  5000 илјади гледачи а 20 автомобили од македонија,  за 20 евра,  а од скопје до гостивар патот ке фати толку....Тоа е што ние неможеме да се рамниме со нашите соседи за да се плаќа и пат 30 % а не па да се дава пари на сопственикот за  учество...

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #22 на: 29 Јули 2014, 17:42:21 pm »
Оти не мислиш дека оваа цена е поставена да не може да дојде било која будала :) ?

Сакаат да го држат елитен овој собир. Ако имаш пари ќе си платиш учество.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #23 на: 03 Август 2014, 21:55:15 pm »
Еве нешто од Fast n Loud шоуто во Гостивар....335i на пат кон таму се зезаше со 525-ката наша ;D

Низ центар во Гостивар...

На настанот...

threesome :D

↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw