Нема врска тоа што не победиле битолчани и слично. Пред сè се работи за дружба, барем според мене.
Вака:
Знам дека беше прво шоу во Гевгелија и можам да кажам дека беше перфектно за прв пат. Одлично обезбеден простор, ширина и другите организирани работи околу учесниците и посетителите.
Единствена замерка ми е околу категориите и комисијата. Не велам дека наградите беа местени или имаше малку категории. Напротив. Мислам на ова: Кога ја давав пријавата се подумав дали колата да ја пишам олдтајмер или јангтајмер. Пошто кај нас одсекогаш било мистерија дали границата е 30 или 35, решив да прашам таму пред да пријавам. Ми рекоа: „Абе, појма немам, а и не е ни битно тоа.“ Како не е битно? Не е битно воопшто?
Си прашав пошто колата со која учествував е баш на граница, 34 години. Околу тоа ми беше замерката. Мислам дека сепак организацијата треба да има познавање околу тоа, бидејќи веќе имаше такви најавени категории на шоуто.
Исто така ми текна дали можи едно возило да учествува во повеќе категории. Штета што ми текна на крајот, да беше порано ќе прашав. Пример, јангтајмер/олдтајмер и low ride возило истовремено. Зошто да не? Ете ко мене на пример
Тоа ми беше, можеби иступив нешто.. тоа е. Во секој случај, во глобала, одлично шоу само напред! @godofspeed чекаме повторно в година