Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За 300 денари вреди да се проба.
Цитат: chlink на 15 Февруари 2011, 19:12:01 pmЗа 300 денари вреди да се проба.Веќе е испробана, не е семоќна, ама е задоволителна.
Цитат: djidji на 16 Февруари 2011, 00:00:44 amЦитат: chlink на 15 Февруари 2011, 19:12:01 pmЗа 300 денари вреди да се проба.Веќе е испробана, не е семоќна, ама е задоволителна.Таман сакав да те прашам да не знаеш некое средство за гребаници....ми ги читаш мисливе....како Баба Ванѓа си...
Денес си обезбедив уште нешто старо, добро, проверено ... Не, не, не е тоа што мислите Kако и да е - класика! Нешто без кое не се може, у МК бар - за жал (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: djidji на 18 Февруари 2011, 17:32:20 pmДенес си обезбедив уште нешто старо, добро, проверено ... Не, не, не е тоа што мислите Kако и да е - класика! Нешто без кое не се може, у МК бар - за жал (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Дрuже, воа адитививе како бомбони ги трошиш.....
Ova e servisot sto se grizi za mojata kola sekogas da bide vo besprekorna sostojba:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Golema blagodarnost do marsher - covekot na kogo mu ja ukazav doverbata
Цитат: djidji на 18 Февруари 2011, 17:32:20 pmДенес си обезбедив уште нешто старо, добро, проверено ... Не, не, не е тоа што мислите Kако и да е - класика! Нешто без кое не се може, у МК бар - за жал (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)hahaha stvarno samo so aditivi go ranis Opelot..... germanski ne razbiram, daj objasni sto e ova i zasto e potrebo?!?!?!?!?1Дрuже, воа адитививе како бомбони ги трошиш.....
Денес си обезбедив уште нешто старо, добро, проверено ... Не, не, не е тоа што мислите Kако и да е - класика! Нешто без кое не се може, у МК бар - за жал (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)hahaha stvarno samo so aditivi go ranis Opelot..... germanski ne razbiram, daj objasni sto e ova i zasto e potrebo?!?!?!?!?1
Цитат: djidji на 25 Јануари 2011, 21:08:53 pmOva e servisot sto se grizi za mojata kola sekogas da bide vo besprekorna sostojba:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Golema blagodarnost do marsher - covekot na kogo mu ja ukazav doverbata Ова е и мојот сервис. Одма до мене ми е, на 180km од дома
Абе 180km се 180km само Плетварот шо ќе се помини полесно
Познаваш некој маестро шо дава попуст???