Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Колку притисок, колку литри у минута?
Не, се докупува, и ми дадоа литро шампон ама не ми правеше мерак оставаше флеки малце а можно е и убаво да не сум го испрал.Иначе дај препорачај некој шампон добар што ќе го користам.Пробав со прахисот што го иам не го пени многу многу.Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Bumb на 03 Април 2018, 21:39:16 pmНе, се докупува, и ми дадоа литро шампон ама не ми правеше мерак оставаше флеки малце а можно е и убаво да не сум го испрал.Иначе дај препорачај некој шампон добар што ќе го користам.Пробав со прахисот што го иам не го пени многу многу.Sent from my iPhone using Tapatalkti pustiv link na viber mozes da vidis poveke testovi na poveke samponi i toa obicni no moram da kazam deka moras da imas dobar foam lance
А пенава само се плакне или сепак треба сунгер да загребе малку на крај?За внатре што правите? Седишта, тапацири, пластики како чистите? Гледам Ma-fra Pulimax се препорачува у историја, некој има искуство со Flash или 3in1 Fabric ?