Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MecheTo на 20 Август 2011, 17:24:07 pmдобро количе возиш сограѓанину,тоа што имаш во план да ти се оствари,ама ова бројкиве ми се чини дека малку се набилдани.....мора да се проверат на лице место п.с. друг пат кога сликаш кола,гледај нека биди подалеку од некој сервис Зашто бројкиве... што не чини ? Јас дури мислам, дека може и подобро...
добро количе возиш сограѓанину,тоа што имаш во план да ти се оствари,ама ова бројкиве ми се чини дека малку се набилдани.....мора да се проверат на лице место п.с. друг пат кога сликаш кола,гледај нека биди подалеку од некој сервис
@Mecheto, не бев на сервис, сигурно виде каде е - Попето автоелектричарот ми е тетин, па онака на поминување
Цитат: RikiRulz на 20 Август 2011, 20:53:48 pmЦитат: MecheTo на 20 Август 2011, 17:24:07 pmдобро количе возиш сограѓанину,тоа што имаш во план да ти се оствари,ама ова бројкиве ми се чини дека малку се набилдани.....мора да се проверат на лице место п.с. друг пат кога сликаш кола,гледај нека биди подалеку од некој сервис Зашто бројкиве... што не чини ? Јас дури мислам, дека може и подобро... абе ти шо куче си,тешко на тој шо не знај
моментално количето ти се вози низ град
Цитат: MecheTo на 20 Август 2011, 21:57:33 pmЦитат: RikiRulz на 20 Август 2011, 20:53:48 pmЦитат: MecheTo на 20 Август 2011, 17:24:07 pmдобро количе возиш сограѓанину,тоа што имаш во план да ти се оствари,ама ова бројкиве ми се чини дека малку се набилдани.....мора да се проверат на лице место п.с. друг пат кога сликаш кола,гледај нека биди подалеку од некој сервис Зашто бројкиве... што не чини ? Јас дури мислам, дека може и подобро... абе ти шо куче си,тешко на тој шо не знај Мече тамам му се бројките бе, брзо количе е ова. + 900 кила е. Не е заебанција. Прати сега ова е побрзо од лансерот мој, па ти можиш комотно да се пуштиш со него. Ај ако те тепа тебе, ќе го бараме професорт да му одржи лекција.
Цитат: MecheTo на 20 Август 2011, 22:34:54 pmмоментално количето ти се вози низ град Некој ме шпионира а?