Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Фала, издувот е ROYAL Wolf јас го купив од Чаир од еден магацин, не сум сигурен баш ама околу 20 евра беше.
Цитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 03:12:59 amФала, издувот е ROYAL Wolf јас го купив од Чаир од еден магацин, не сум сигурен баш ама околу 20 евра беше.Евтино , си го земал а каде поточно во чаир , може утре да појдам да видам и така ми е во спат ќе идам до бутел .
Цитат: DareBmw на 20 Август 2011, 03:17:23 amЦитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 03:12:59 amФала, издувот е ROYAL Wolf јас го купив од Чаир од еден магацин, не сум сигурен баш ама околу 20 евра беше.Евтино , си го земал а каде поточно во чаир , може утре да појдам да видам и така ми е во спат ќе идам до бутел . Кога одиш од БитПазар по главната Цветан Димов ке гледаш од десна страна убава висока зграда со плави прозори е целата, влези внатре и по скалите нагоре, за коли што не ти има.
Цитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 03:24:59 amЦитат: DareBmw на 20 Август 2011, 03:17:23 amЦитат: Ivcho 16v на 20 Август 2011, 03:12:59 amФала, издувот е ROYAL Wolf јас го купив од Чаир од еден магацин, не сум сигурен баш ама околу 20 евра беше.Евтино , си го земал а каде поточно во чаир , може утре да појдам да видам и така ми е во спат ќе идам до бутел . Кога одиш од БитПазар по главната Цветан Димов ке гледаш од десна страна убава висока зграда со плави прозори е целата, влези внатре и по скалите нагоре, за коли што не ти има.Само пази ова моево е само крајот, украсниот дел.
Ајде уште една Астра Г во гаражава...Добредојде колега... Одлично сочувана Астра
полека момци,вака ми личите на Гејовина,факт е дека ви се убави колите ама немојте до толку шармирање
Цитат: MecheTo на 20 Август 2011, 18:49:11 pmполека момци,вака ми личите на Гејовина,факт е дека ви се убави колите ама немојте до толку шармирање Епа не се сите од Битола одма натаму да им оди умот!