Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Jas kolku shto znam,1.4 motorite ne bile pogodeni,dali e tocno ili ne neznam
Цитат: Angel_1.3 на 19 Април 2014, 18:03:34 pmJas kolku shto znam,1.4 motorite ne bile pogodeni,dali e tocno ili ne neznamДа , ама тоа важи за Голф 4 1.4 16v , јас имам Голф 3 баш со 1.4 мотор бензинец 8 вентилски и нема никаква веза со тој муабет околу 300.000 има моментално на километраж, моторот пее Да нема забуни:Овај е тој што не е погоден Голф 4(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овај е тој што нема никаков проблем и дефекти, Голф 3 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако го земам имам две идеи за него 1. Квалинтетен Плински уред. 2. Вадење моторот, мењање со Дизел.За плин лесна работа носиш местат Атест правиш и тераш. Ама за Дизел, колку би коштало и кој мотор би се ставил Иначе колата ке му биде 80% отворен пат 20% град, меѓутоа на отворен пат би се возела секојдневно по некој си 20Км во еден правец не повќе од 15-17мин... Е сега што е поисплатливо