@pistorij
Farbano e vo porsche, potocno de-luks auto kumanovo, zosto ke trebase u skopje 3 meseci da ja cekam. Kaj sakas farbaj ja kaj koj sakas farbaj ja ke ima greski i falinki, od pripremata epten sum zadovolen, gi pratev dur ja pripremaa, koga dojde red da se sprica ne bev u moznost da akam u kumanovo i ja usrale na nekoj mesta ma da ne se poznava, jas primetiv poso malce picajzla bev za toa
Inace metlica nabavena e odma hahaha
@zoki
Ne sum meraklija na takvi prepravki grdo mi e brisacot da mi dreme na sredina, vaka si e top samo da se oprai vremevo pa da gi spricnam gi menjav nov tip stavav pa izlupeni se. Vo potraga sum po lajsni ama nema nigde novi a od srb nema koj da mi donese. Retrovizorite si se standard yugovski a sakam vakvi..
@lord
Ne me gusta na tom, mislam yugceto si e top nema zborovi, ats classic vise mi se dosadni na yugo, povekje sum za mahle so zlatno ili crno srce ama ke vidime, treba prepravki za turbo da, ama ne e problem da se rasklopi pak. Mi se svigja taa kombinacija i mene 1.4 so bregasta od 1.1 i solex ili dellorto i malce ramnenje i doteruvanje ke iskoci 100ka otprilika.
@martin
Baceee mora fotosesija da prajme ko ke dojdam bitola
@passat
Falaaa bace dobro ve najdov