Добро чоече шо се дешава, кој ги купува кршевиве по плацеви и по овие шо увезуваат и препродаваат. Во два саати ги видов сите Корси Ц во Битола, па не е можно толку крш да се продава,а по огласи и по телефон мед и млеко течи.. ти вика менат ланец, тоа торксовите маслосани и засиренс маснотија на нив од 2004та, кај друг плац ја гледам горе долу океј, се навалив рѓа подвозјето до немај каде, ама испрскана џоа со битумен или нешто да не се сеќава и свртен еден круг низ прашина за да не се сњќава дека е фарбано.. Одам кај трет демек нешминкана била и камен без денар влог. Прво шо гледам фарбан напред браникот и со саморезни фатен, ај јеби га не е нешто страшно, палам мотор не ми работи како мојата, отворам хауба силикон лепен на се шо се отворало, дихтунг непознат збор. Ми тркна дека кај капачката од резервоарит има рѓа кај мене одам овде навидум здрава бојата, притиснав со прстот, ми влезе цел внатре..Палам клима не пали компресорот уопште, фаќам воланот лево десно, луфта по пола круг и чука корни, ми вика е има малце луфта ама ништо страшно… Плин нема, последна цена ми вика 3500е под то не ја давам, а во колата 1000 евра спрема мене влог има..
Најефтиниот крш на мобиле.де да го купам на невидено и да го увезам ќе ме кошта сосе сите поправки упола од ова шо се продава на пазарот.
Sent from my iPhone using Tapatalk