Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 15 Август 2011, 12:50:18 pmДај торент, и од токи... и од таа голенд ахе Рики, токи ја имаш во маме32
Дај торент, и од токи... и од таа голенд ахе
Цитат: KaZaN на 15 Август 2011, 12:52:50 pmабе знам дека е стар. знам дека го нема нов. половен нормално. моментално иам Q8300, сакам Q9550. само процесор ми треба, зошо бар сеа за сеа неам намера да мењам матична. намена.. шо знам.. од све по малце... поише за игрици зошо не се занимавам со графички дизајн и слично... кога би искочила некоја варијанта за замена, уште подобро. мојов е не цела година стар, од анхоч земен, под гаранција.. иначе знам... врв е за тој сокет за QuadCore...Анхоч се педери. Ако ти е под гаранција одкај нив само кај нив прави го апгрејдот оти ќе ти сја скинат гаранцијата. Јас така заебав едно другарче, пошто не знаевме и двајцата што педери се. РАМ меморија 2 x 1Gb му ги заменив за 2 x 2Gb. Кога му цркна хард дискот не сакаа да му го заменат под гаранција зошто не купил RAM од нив.
абе знам дека е стар. знам дека го нема нов. половен нормално. моментално иам Q8300, сакам Q9550. само процесор ми треба, зошо бар сеа за сеа неам намера да мењам матична. намена.. шо знам.. од све по малце... поише за игрици зошо не се занимавам со графички дизајн и слично... кога би искочила некоја варијанта за замена, уште подобро. мојов е не цела година стар, од анхоч земен, под гаранција.. иначе знам... врв е за тој сокет за QuadCore...
abe vidi.. ja neam zemeno cela konfiguracija od kaj niv, samo procesorot. do sea mnogu delovi sum zimal od tamu, koga nesto ne cinelo, go nosam samo toa, i nikogas ne mi napraile problem..
@falanga: toa e toa. del po del, malce po malce...@osmica8: i onaka neam u plan nesto epten da forsiram i da baram, taka da... stom resis da go davas, pisi mi obavezno, pa moze ke padne dogovor...
Ја памтите ли флиперницата бау хаус во карпош???