Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: mmm121 на 15 Август 2011, 09:10:45 amИмам продавница / сервис за компјутери. Инаку хоби ми е фотографија.Ако сакаш да откриеш за која форма станува збор и се запознаеме подобро можам да ти обезбедам канал за хардвер со повластени цени и услови за плаќање.Иначе јас сум информатичар и економист. Од информатика работам се што е хардвер и сервис на компјутери и сервери, мрежи, проектирање, мигрирање, консалтинг.Од економско-финансиска струка работам бизнис анализи и планови, ЕРП консалтинг, сметководствени услуги за фирми (со татко ми заедно), статистички анализи и останато.Хоби ми е астрономија, стрелаштво, планинарство, инструктор за спасители и џудо.Користам прилика да известам дека за било кој член од форумов нудам компјутерски сервис бесплатно или со платно во случај да е многу итна работата па да не може да причека ден-два.
Имам продавница / сервис за компјутери. Инаку хоби ми е фотографија.
Еве и јас да се пофалам со ново работно место.Еуролинк осигурување овој пат. ПродажбаТака да што треба како треба тука сме за прашања а и за по некоја полиса
За ФИНКИ сум чул добри муабети, и за ФЕИТ се разбира. Дете не би пуштил на факултет каде што дипломите ги даваат лесно.Инаку диплома и знаење што секогаш и секаде ќе бидат ценети е термодинамика на машински факултет.
Цитат: nekojtamu на 04 Јуни 2014, 12:15:14 pmЗа ФИНКИ сум чул добри муабети, и за ФЕИТ се разбира. Дете не би пуштил на факултет каде што дипломите ги даваат лесно.Инаку диплома и знаење што секогаш и секаде ќе бидат ценети е термодинамика на машински факултет.ФЕИТ се вади на традиција, за финки чим си чул добри зборови те лажеле.