Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ајдеее на Рики колега, многу имам мерак на параглајдер колку чини една вожња?
И јас сум заинтересиран. Инаку каде планинариш, член си во некое друштво или чисто рекреативно понекогаш?
Цитат: Tome-Colt на 16 Јануари 2013, 00:44:48 amАјдеее на Рики колега, многу имам мерак на параглајдер колку чини една вожња?I Томе, овие од клубовите ги летаат за 20-30 евра од Крушево или Галичица, Шапка итн, а јас за мои луѓе не наплаќам, само обезбеди си превоз и наредена е:)
Цитат: robocopmkd на 16 Јануари 2013, 08:52:06 amЦитат: Tome-Colt на 16 Јануари 2013, 00:44:48 amАјдеее на Рики колега, многу имам мерак на параглајдер колку чини една вожња?I Томе, овие од клубовите ги летаат за 20-30 евра од Крушево или Галичица, Шапка итн, а јас за мои луѓе не наплаќам, само обезбеди си превоз и наредена е:)Што подразбираш под твои луѓе? И јас сум заинтересиран, иако се заколнав дека во авион више у живот нема да се качам, сепак, за ова се прави исклучок...
Пу, пу, скраја да е! Пре би да растоварам вреќи цемент...
Цитат: Tome-Colt на 16 Јануари 2013, 00:44:48 amАјдеее на Рики колега, многу имам мерак на параглајдер колку чини една вожња?Томе, овие од клубовите ги летаат за 20-30 евра од Крушево или Галичица, Шапка итн, а јас за мои луѓе не наплаќам, само обезбеди си превоз и наредена е:)
Мора да се договориме за на Пролет/Лето