бидејки сезоната за моторчиња само што не почнала, паметните луѓе уште од сега бараат моторче... еден од нив сум и јас.. и јас барам 50-ка за низ град да трчкарам лево десно... уште и ако е “апдејтирано“ на 80-ка тоа е супер... значи и мене ми требаат цени од моториве што ги пуштате.. па не би било лошо да си ги пишувате на темава јавно а не да се бркаме.. еве ми го моторот, па чекаш да ти поставам прашање колку пари пе тек тогаш да пишеш цена... значи пишете цена одма.. повеке од сигурен сум дека во моментов на форумов има баре 20-30 луѓе кои размислуваат каков мотор за претстојново лето да набават...
повторувам, и јас сум заинтересиран и ми требаат цени од понудениве два до сега се разбира поткрепено со слики... а тоа дали е од скопје или не, мене нем и игра никаква улога, бидејки тие разлики се компензираат со цената... нормално дека од кавадарци моторчето ке биде поевтино одошто истото во скопје, бидејки треба да дојдам со комбе или камион да го зеам, плус имам и екстра трошок на мењање таблица...
пукајте со цени и понуди.. кој нејке на темата нека пише во пп, ама советувам на темава да пишувате за да би можело сите да прочитаат...