Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ова е?[img]http://partner.seat.de/carpics/40513/2004376%2366921319%2312.06.2014_16-11-00%23.jpg[/img
Од китот уште доста делови фалат Во живо е многу подобро, а зошто не го зема фабричкиот издув, цената лудница?
Супер излегол, со здравје да се брчи. Туку да не ти беше прееска паркиран наспроти пералната кај католичка? Оти баш го искоментиравме дека многу личен леонов
-downipipe-induction kit-remap-sport spring-19inch wheels-fuel .. a lot of it
Искрено звукот не ми прави кеф, не звучи моќно т.е. ефтин звук вади.Гледав borla неколку верзии издув на исто возило, огромна разлика има.
Цитат: Kimi R на 20 Февруари 2015, 19:12:07 pmбраво, браво, си завршил ептен добра работа, одлично изгледа, си го средил гзот, си го стегнал, си го напраил топ, ПУКА! Не сум сигурен дали ми се допаѓаат ретровизорите, плус ја нема цела кола на сликата, така што не може да се долови целосно тој момент.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
браво, браво, си завршил ептен добра работа, одлично изгледа, си го средил гзот, си го стегнал, си го напраил топ, ПУКА! Не сум сигурен дали ми се допаѓаат ретровизорите, плус ја нема цела кола на сликата, така што не може да се долови целосно тој момент.
Зошто не го отвара видеото ?
Цитат: Cranium на 20 Февруари 2015, 19:29:04 pmЦитат: Kimi R на 20 Февруари 2015, 19:12:07 pmбраво, браво, си завршил ептен добра работа, одлично изгледа, си го средил гзот, си го стегнал, си го напраил топ, ПУКА! Не сум сигурен дали ми се допаѓаат ретровизорите, плус ја нема цела кола на сликата, така што не може да се долови целосно тој момент.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Добро е, доаѓа до израз high gloss-от, бев скептичен дека ќе личат многу пластично. Е сега, можеш напред малце да си играш кај браникот кај одредени делови, односно рамките околу "мрежите" на браникот и магленките, да бидат исто така во сјајна црна боја и едно липче можеш исто така во сјајна црна боја и нема потреба од ФР браник, кој што ако не си додал по грешка една нула е пренајмногу скап.