од скопје си? ако си ке знаеш кај те праќам... на ул. железничка (еднонасочната улица што се врти лево пред да тргнеш по водњанска накај водно) на самиот почеток од лева страна има едни што продаваат веспи тука... имаат акумулатори од хамачи. они го монтираат и ти даваат соодветна гаранција... до сега двапати сум зимал,за 2 различни мотори и ок си се...
хемпро да не го заборавиме, на ул. орце николов, имаат на злетово акумлуаторчиња за мотори.
во карс корнер имаа една тура на вајт хорс и на топла, немам појма дали сеуште имаат...
и во велес во мотопартс по нарачка ке ти го испратат во скопје со дополнителни 100 денари за испорака и плаќање веднаш...
во главном, кога мене ми треба акумулаторче за мотор се обраќам на овие места, зашто лугето кои бркаат трговија со таков тип на раоба се ок и поштени и пред се знаат што е можеби за нијанса подобро од другите, а верувај ако се работи за 200-300 денари поскапо а шансите да добиеш поквалитетно се поголеми, јас не се размислувам, туку ги плаќам...
и не заборавај, изборот е твој, одлуките со логиките се лично твои, одговорностите исто така...