Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Инаку и на курблата треба да се сменат запчаниците, мислам дека ова не беше многу скапо, со турпија некако не иде непристапно е. - Се ваѓаат сите запчаници, а за да ги промениш сите, одприлика е 1000ден...Башка и филтер за бензин треба да се смени. - 50 ден
Абе во моментов незнам што да правам...-Дали да го трампам за крос (супермото)-Дали да го направам цакум пакум (санирање гребнатинки, нов акумулатор, ново седиште) и да си го возамИначе тогаш кога се скрши зупчаникот го отворив, сам го менив, одвај сум го склопил... После тоа скутеров више од 100ка не ми иде... Можно е да сум буцнал негде кај што не треби на варијаторот ?
Ваков е?http://www.youtube.com/watch?v=6kWI3HOsxE0
дечки,дали филтрите за воздух се исти за сите 50ки или не?знам дека сите викаат не се мења филтерот,него само се пере,ама сакам да го сменам,ќеиф ми е :)иначе за Kymco Grandink 50 ми треба,ако знае некој кај има нека пише
иди кај јове купи си малоси парче и скрој си го по твојот,тој е многу поиздржлив при перење,овие кинескиве после едно перенје фрли го