конечно... цела предница сменета, трапот демонтиран, среден и комплет нови држачи ставени, лајсните, ретровизорите, жмигавците и рачките од врати офарбани во црно мат и монтирани на кола и тоа изгледа овака:
задутре ке средувам со гуми, центрирање на предница ми останува и тоа е тоа...
инаку срце почна да ми плаче кога го видов боро вчера му влезе на тазе фарбаното со 2000-ка шмиргла... вика премногу светело, многу ке двоело... да у право е уствари јас му го реков тоа и да каже како да го решиме истото... и боро зимање шмирглата водна се поткачи и почна да струга.. мене срце ке ме фатеше... после тоа зема го исполира и да ти ибам, јад а го правев тоа немаше да ми успее... нема шанси да препознаеш дека колата е сега фарбана пред 3-4 дена на кровот и крилото... исти излегоа комплет...
инаку... не ми беше верно дека има луѓе батал до таа мера да едноставно не ги интересира ништо на колата додека не падне истото од нејзе...т.е. додека не се здроби... еве како изгледаа дисковите на колата... сликан е првиот само што го извадив, па одма и новиот за компарација.... абе абе ааабббееееее... незнам што да кажам...
свашта... и другиот беше ваков... исто ваков...