Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: bokicivic на 07 Август 2011, 16:40:36 pmЦитат: Cuore Sportivo на 07 Август 2011, 16:26:40 pmEee ovoj boki koja sabanska muzika slusa coveceeeeeTipical honda music Еј пак почињаш да се чешаш ај ај hahahahи друкпат не ти исполнувам музички желби
Цитат: Cuore Sportivo на 07 Август 2011, 16:26:40 pmEee ovoj boki koja sabanska muzika slusa coveceeeeeTipical honda music Еј пак почињаш да се чешаш ај ај hahahah
Eee ovoj boki koja sabanska muzika slusa coveceeeeeTipical honda music
Цитат: bokicivic на 07 Август 2011, 16:43:46 pmЦитат: bokicivic на 07 Август 2011, 16:40:36 pmЦитат: Cuore Sportivo на 07 Август 2011, 16:26:40 pmEee ovoj boki koja sabanska muzika slusa coveceeeeeTipical honda music Еј пак почињаш да се чешаш ај ај hahahahи друкпат не ти исполнувам музички желби Mногу басој имаше така што не чувме што музика беше ваљда нешо шабанско али пак пројде топ
Поздрав до Боки звани Барабаи неговото Civice звани Вила
Леееле Жиле зар се осуди да го цитираш хахахаха
Првата трка ја утнав втора брзина скроз... после уште 3-4 пати се пуштивме и сите го победив т.е. тикото тепаше ама спаркот е по добар во вртење 180* на крај, не за друго мене гуртните ми се жилет направени