Автор Тема: Маици (втора тура) - Сабота 6ти Август, 21:00, Спортска сала Борис Трајковски  (Прочитано 68421 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Абе не е еден, многу неваспитања се.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Шо сеа пак ли од Велес да идам? Нема смисла!
E ќе дојдеш ;D

Ако ми ја донесе класниот и другата маица може.
БТЊ...Наставничееее.....чејнџ може ли ? Пута пута Љ ми е голема ...ептен...то ест широка! :(

Епа твојата Пута Пута Љ разредни нека му ја даде на Аце-106, чим тебе ти е голема ( педерски граден тип) ќе ја земам ја. Ипак ми Алфисти смо много јачи ;D ;D ;D

Вака....Маица имам една класниот ми даде Пута Пута Љ...а имав платено две. Значи имам за зимање уште една.
Сабота вечер класниот ќе ми даде уште една која ми е таман а онаа поголемана ако ја сакаш дојди на Борис Трајковски да си ја земеш и тоа поклон од мене!
Ако не... кој те ебе! ;D

Поштено?
« Последно менување: 04 Август 2011, 17:03:43 pm Sportex »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Испери ја ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Не сум ја носел бе Буљаш...само е пробана...ќе си ја испереш!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

Чим не е пред McDonalds најверојатно ќе дојдам, нормално ако запали Џуџаро ;D ;D ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7369

Чим не е пред McDonalds најверојатно ќе дојдам, нормално ако запали Џуџаро ;D ;D ;D

Значи не ги дупчи,пиши не доаѓам... или нека дојде Спортекс со АСХ-от нека те собере :)

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Али само ако не ги носите маиците, готови сте! Мора да покажеме што е клаберство! :D

100% Рики нема да ја носи како и секогаш ;D
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815
Значи не ги дупчи,пиши не доаѓам... или нека дојде Спортекс со АСХ-от нека те собере :)

Нема шанси, Cuore не се вози во ASX-от... Ако сака може да го влече да запали, или евентуално да го дошлепа до Борис ;D ;D ;D
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Нема шанси, Cuore не се вози во ASX-от... Ако сака може да го влече да запали, или евентуално да го дошлепа до Борис ;D ;D ;D

Еееееее па вие од кај маица па и да го влечам да запали сеа...ццццц!

Ако го повози ќе се заљуби па ќе премине на наша страна! ;D

А да му купам нова Коцка, мислам најубаво ќе биде?

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7369

Замисли таква слика... АСХ ја влече алфата на куоре... ЕПИК!!!   

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815
Ако го повози ќе се заљуби па ќе премине на наша страна! ;D

Се е можно, ипак љубов е во прашање ;D
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Еј ај доста се*ете, да не ме остаи стварно негде кој жив ќе го слуша Спортекс. ;D ;D ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Еј ај доста се*ете, да не ме остаи стварно негде кој жив ќе го слуша Спортекс. ;D ;D ;D

Слушај Куоре....да не дае господ тоа да ти се случи во мое присуство...одма самобанирај се од сајтов...! ;D

Истото можеш да си го направиш ако по некоја случајност ти текне да не дојдеш сабота вечер....!

Од мене имаш маица и пиво гратис а за буткање има помлади силни деца...немај гајле!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

Слушај Куоре....да не дае господ тоа да ти се случи во мое присуство...одма самобанирај се од сајтов...! ;D

Истото можеш да си го направиш ако по некоја случајност ти текне да не дојдеш сабота вечер....!

Од мене имаш маица и пиво гратис а за буткање има помлади силни деца...немај гајле!

Неможе ни да се бута ни да се влече, кога не работи мотор нема нит волан нит кочници.

Не дека од искуство зборам, онака сум чул ;D ;D ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Али само ако не ги носите маиците, готови сте! Мора да покажеме што е клаберство! :D

100% Рики нема да ја носи како и секогаш ;D

Многу имам пак док и дојде ред... ехееее.... да не заборавиме имам 2 бела и црна :))

Белата уште ја немам ни пробано, а црната ја имам носено 2 пати, еднаш на Веро и во Маврово :)))