Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DARK MK1 GTI на 21 Август 2011, 01:46:15 amodlicno auto mnogu mi se svigja ovoj model na toledo,od osramot zadovolen si ? jas sakam da zemam za moeno h4 kaj mene se Од осрамот да бидам реален не сум нешто воодушевен, има разлика во споредба од обична халогенка али јас очекував многу повекеЦитат: RikiRulz на 21 Август 2011, 03:58:05 amТи фали ксенон, ремап, мењач со 6 брзини, 17ки, издуф, K&N, и затемнување ксенон, К&N, 16ки или 17ки и затемнување се во план, издув на дизел не би ставал пошто незнам што би добил на звук, за ремап сум размислувал и сега за сега не би се одлучил за таков зафат а за мењач со 6 брзини не сум размислувал воопшто
odlicno auto mnogu mi se svigja ovoj model na toledo,od osramot zadovolen si ? jas sakam da zemam za moeno h4 kaj mene se
Ти фали ксенон, ремап, мењач со 6 брзини, 17ки, издуф, K&N, и затемнување
Цитат: TOLEDO TDI на 21 Август 2011, 13:43:36 pmЦитат: DARK MK1 GTI на 21 Август 2011, 01:46:15 amodlicno auto mnogu mi se svigja ovoj model na toledo,od osramot zadovolen si ? jas sakam da zemam za moeno h4 kaj mene se Од осрамот да бидам реален не сум нешто воодушевен, има разлика во споредба од обична халогенка али јас очекував многу повекеЦитат: RikiRulz на 21 Август 2011, 03:58:05 amТи фали ксенон, ремап, мењач со 6 брзини, 17ки, издуф, K&N, и затемнување ксенон, К&N, 16ки или 17ки и затемнување се во план, издув на дизел не би ставал пошто незнам што би добил на звук, за ремап сум размислувал и сега за сега не би се одлучил за таков зафат а за мењач со 6 брзини не сум размислувал воопшто Епа... со мењач од 6 брзино колата ке биде по стартна и побрза на спринг... и поголема максимална
Цитат: RikiRulz на 22 Август 2011, 22:24:40 pmЦитат: TOLEDO TDI на 21 Август 2011, 13:43:36 pmЦитат: DARK MK1 GTI на 21 Август 2011, 01:46:15 amodlicno auto mnogu mi se svigja ovoj model na toledo,od osramot zadovolen si ? jas sakam da zemam za moeno h4 kaj mene se Од осрамот да бидам реален не сум нешто воодушевен, има разлика во споредба од обична халогенка али јас очекував многу повекеЦитат: RikiRulz на 21 Август 2011, 03:58:05 amТи фали ксенон, ремап, мењач со 6 брзини, 17ки, издуф, K&N, и затемнување ксенон, К&N, 16ки или 17ки и затемнување се во план, издув на дизел не би ставал пошто незнам што би добил на звук, за ремап сум размислувал и сега за сега не би се одлучил за таков зафат а за мењач со 6 брзини не сум размислувал воопшто Епа... со мењач од 6 брзино колата ке биде по стартна и побрза на спринг... и поголема максимална А се врши само замена на мењачот или треба да се прават и дополнителни модификации???
ај некој што е поупатен околу електроника на возилава....не ми работат светлата за во рикверц, проверив да не се прегорени сијаличките-не се прегорени.Е сега дали има посебен осигурач за светлата за рикверц па тој да е прегорен или ми спомна еден колега дека имало автоматче некое кое се наогало кај мењачот???
а каде се наога тоа автоматче и дали ке можам сам да го сменам во смисла на одштекај-уштекај?
Цитат: TOLEDO TDI на 14 Октомври 2011, 10:11:29 amа каде се наога тоа автоматче и дали ке можам сам да го сменам во смисла на одштекај-уштекај?Автоматчето е дипло поголемо од просечно реле... е сеа, види тоа може да се наога, или некаде под волан, или лево десно, под шалтабла, или е напред кај моторот околу амортизерите... Не сум работел баш на Толето, ама обично тамо е
Цитат: RikiRulz на 14 Октомври 2011, 10:30:32 amЦитат: TOLEDO TDI на 14 Октомври 2011, 10:11:29 amа каде се наога тоа автоматче и дали ке можам сам да го сменам во смисла на одштекај-уштекај?Автоматчето е дипло поголемо од просечно реле... е сеа, види тоа може да се наога, или некаде под волан, или лево десно, под шалтабла, или е напред кај моторот околу амортизерите... Не сум работел баш на Толето, ама обично тамо е@Riki Мислам дека си грешка аутоматчето за рикверц е директно заштрафено на мењач,а ти ваљда мислиш за реле или