Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Тука во мк немам, а ова кастрол што гк имам ми е сомнително. Значи не е грев да го ставам?Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Уље, што би рекол за масло Wolf доколку си сигурен дека е оригинал??? Конкретно за ова станува збор. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Цитат: MAPJAH на 17 Октомври 2019, 15:23:43 pmУље, што би рекол за масло Wolf доколку си сигурен дека е оригинал??? Конкретно за ова станува збор. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G973F using TapatalkМаслото нема официјална добиена потврда (approval) од бмв. Има апрувал од ваг за доооста стари стандарди 505. Уствари е мид сапс масло и само ќе го ебеш дпф-то многу брзо.
Ете @Luki Junior ми прати продавница во софија со оригинал бенве делови и аксесоари и ќе си земам од таму.
Купено Castrol 5W40 од Словенија, го сменив вчера... За разлика од 5w30 Castrol од МК, прв впечаток, колава работи многу помирно, да не речам и потивко.. Некако по Smooth..Можеби си правам филм не знам, ама дефинитивно е потивка.